Şimdi Ara

Prins , Landi , Atiker , Brc , Zavoli MARKALARIYLA ALAKALI TÜM PROBLEMLER İÇİN BURDAYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Yıllık Tecrübemizle Sizlere Yardımcı Olmak İçin Bu Konuyu Açtım,

0 543 911 44 78 Burak AĞRIDAĞ

• ForzaOtogaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba Burak Bey,

Arabamda landi marka (Landi ecu omegas plus, Landi 4 cylinders, 616746000, PCPs/N 67347) lpg sistemi var (eski landi olarak ifade ediliyor)

Problem ,
    - İzmir %70 ni dolaştım bizde yazılım yok, hatta çoğu yerde bağlantı kablosu bile sıkıntı oldu,

- Enjektör setinin değişmesi gerekiyor. LPG yedek parçacılarına baktım landi enjektör seti bulamadım.

Internet araştırmalarım sonucunda Lavato enjektör setinin uygun olabileceği söylenmekte bu konuda bilginize ihtiyaç duymaktayım.

Bendeki enjektör sistemihttps://store.donanimhaber.com/bf/87/e4/bf87e4bab3c1bf4fc7db32aa32d2c1a1.jpg

Prins , Landi , Atiker , Brc , Zavoli MARKALARIYLA ALAKALI TÜM PROBLEMLER İÇİN BURDAYIZ

• aracım 2013 model 1.6 focus aracım 18binde şuan 8 binde tüp takıldı. takıldığından beri sorunum şu araçla kalkış yaptım 2. vitese attım gaza yavaşça yüklendiğinde hafiften tekleme yapıyor 1 defa. birde araçla 5 viteste diyelim gidiyorum gaz dan ayağımı çektim hafif yavaşlasın diye tekrar gaza yüklendiğimde 1 defa tekleme yapıyor. birde rampa çıkarken diyelim 2. vitesle o zamanda tekleme yapıyor ama 1 defa yapıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor hocam. saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracımda Brc my 11 kit var. yazmayı unutmuşum özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerr_83

aracım 2013 model 1.6 focus aracım 18binde şuan 8 binde tüp takıldı. takıldığından beri sorunum şu araçla kalkış yaptım 2. vitese attım gaza yavaşça yüklendiğinde hafiften tekleme yapıyor 1 defa. birde araçla 5 viteste diyelim gidiyorum gaz dan ayağımı çektim hafif yavaşlasın diye tekrar gaza yüklendiğimde 1 defa tekleme yapıyor. birde rampa çıkarken diyelim 2. vitesle o zamanda tekleme yapıyor ama 1 defa yapıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor hocam. saygılarımla

merhabalar. aracınıza brc montajı pipolu mu yapıldı yoksa manifolt delinerek mi yapıldı. zira focuslarda pipolu montaj bu tür sorunlara yol açabiliyor. eğer ki pipolu montaj yapıldı ise pipolar sökülüp normal montaj yapılırsa düzelir diye düşünüyorum. konuyu Burak bey açmış ancak yoğun galiba cevap verememiş.

• pipolu yapıldı hocam. peki bu durumda tek çare bu mu başka formülü yokmu bu işin

• pupa35 P kullanıcısına yanıt
    Hocam Öncelikle Merhaba Servisimizde Landi PROGRAM ve Kabloları Mevcuttur Dilerseniz İletişime geçin yardımcı olabılırım ... 0 543 911 44 78
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC-ATİKER FARKLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turkerr_83 kullanıcısına yanıt
    Araçtaki Problemin Pipo Kaynaklı Olmama İhtimali Yüksek, Ama Görmeden Yorum Yapmamak Lazım Size Yardımcı Olmak İçin Araçla birlikte Yol ayarına cıkmakta fayda goruyorum En azından arızayı fark etme adına Devamında gerekırse pıpoları sokebiliriz , Benimle İletişime Geçiniz 0 543 911 44 78
  • ForzaOtogaz kullanıcısına yanıt
    Gelmeden önce,

Program konusunda emin olmak adına sizinle detay paylaşmak istedim.
    https://store.donanimhaber.com/7f/3e/48/7f3e48b809d00041766eac37a45bb3dc.jpg

• hocam ben Sakarya'dayım brc kit mevcut bende. siz izmirdesiniz sanırım. ilginiz için teşekkür ederim. izmitte fs otogaz taktırdım kiti. tekrar faruk beyin yanına gidip bu durumu izah edeceğim. inşallah çözülür çünkü insanın canını sıkıyor bu olay

• turkerr_83 kullanıcısına yanıt
    tabı kullanıcı olarak haklısınız yardımcı olabılecegım baska bır husus olursa benımle ıletışime gecın 543 911 44 78
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.