Bildirim
Prins lpg filtre yardım..
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Orijinal filtreler sadece prins bayilerinde var. Onun dışında muadil filtreler bulunuyor: LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin AdresiPrins Uyumlu Smf Filtrehttps://www.lpgyedekparca.com/prins-uyumlu-smf-filtre
Ben uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Normalde kontrol edilip değişmesi lazım ama bayiler direkt değiştirip dünyanın parasını alıyor...
-
Filtre çok önemli bence değişim işlemi yaptırdığınız bayide yapın. -
Bayi sadece kesici filitreye 250 tl diyor,biraz pahalı buldum açıkçası... -
Üniversal LPG filtreleri var hortum arasına takılıyor. 16 lira civarı işinizi görür. -
-
-
Hocam standart filtreler 10.000 de bir prins filtreler 20.000 de bir değişiyor aradaki fiyat farkını fazladan kilometre yaptırarak zaten amorti ediyor orjinalden şaşmayın derim -
LPG'nin filtreleri markalara göre ne kadar acaba? LPG taktırmayı düşünüyorum ve her yıl bir de bu masraf çıkacaksa yandık -
Prins filtreleri en pahalı olanıdır ama 20 binde bir değişir. bence de orijinalden şaşmayın derim -
benim v8 in filtresine 450 tl demisti bayi -
Peki 450 tl ye değiştirdinizmi filitrelerinizi,değiştirmiş iseniz orjinalmi tercih ettiniz..herhangibir sorunla karşılaştınız mı? -
Bende orjinal prins filtre mevcut almak isterseniz ulaşın -
degistirmedim henuzquote:
Orijinalden alıntı: ismail_yilmaz61
Peki 450 tl ye değiştirdinizmi filitrelerinizi,değiştirmiş iseniz orjinalmi tercih ettiniz..herhangibir sorunla karşılaştınız mı? -
Elinizdeki filitreler hakkında bilgi verirmisiniz. -
Prins filtreleri yurtdışında ilk bakım 25000, sonraki bakımlar her 75000 kmde olacak şekilde tavsiye ediliyor. Ancak Türkiye'de distribütör her 20000 kmde bakım olmalı diyor.
Bu konu için Prins Hollanda'ya mail attım. Gelen yanıtta Türkiye'deki gaz kalitesinden dolayı böyle bir uygulama var. İsterseniz filtrenizi 20000 kmde kontrol edip temiz olması durumunda kullanmaya devam edebilirsiniz dediler.
Garanti süresi bittikten sonra 75000 km'ye kadar yolu var anlayacağınız.
Gelen yanıtın görseli de aşağıda.
-
Tşk.değişmek farz oldu -
Prins yeni takıldığında filtre bakımı için 1 yıl yada 20000 km diyormus doğru mu? Yani 15000 de yapsan filtre değişimi yapmak lazımmış. -
Bende de prins var. Filtreyi değiştirdikten sonra 45 bin km yaptım. Yakıt artincaya kadar degisimi düşünmüyorum. 20 bin km de bir 250-300 TL filtre parası vereceksek nerde kaldı bunun tasarrufu. Arabam 245 binde. Ben 180 binde aldim. Tüp takilali da yaklaşık 200 bin km olmuştur.. tabi gazı hep Shell Aygaz PO 3 lusunden alırım. -
Dizel aracımın mazot filtresi 60 lira orijinal Delphi İngiliz menşei
Bu Prins gaz filtresi 24 ayar altın kaplama galiba. Oem bi filtre takın olsun bitsin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- araba ayna tamirini kim yapar
- düz motor nedir
- skoda scala hangi segment
- fiorino teyp kodu nerede yazar
- taşıt taksit güvenilir mi
- renault duster 2024 fiyat
- swm g05 pro yorumlar
- yanan togg
- haval türkiye"ye gelecek mi
- skoda slavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X