Şimdi Ara

Protein bar yapımı video.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi video buldum hemen bende yaptım fakat burdaki arkadaş gibi çikolata deil de kakao koydum sütün içinde malum şeker var. ve badem + fındık da kırdım ekledim ben ve kahve ekledim tadı mükemmel oldu deneyebilirsiniz tecrübeyle onaylı :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=4934919658746&set=vb.102229209851347&type=3&theater

• sütün içindeki şekerden ne olacak arkadaşlar.yapmayın etmeyin
  • videoyu izledmde o fıstık ezmesi olmamış oraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

videoyu izledmde o fıstık ezmesi olmamış oraya :)

Aynen ben kendi yaptığıma koymuyorum cikolata da koymuyorum onun yerine kakao koyuyorum sütün içine ekstradan kahve koyuyorum malum yağ yakimina etkili. Casein proteini de koyuyorum ayriyetten tadi harbiden harkulade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

piyasa da %80 fıstık %20 şeker oranında fıstık ezmeleri var, korkulacak bişey yok bence içinde ekstra hiç bişey yok fıstık + şeker. Hatta fıstığı rondoya atın krema halini alana kadar çekin fıstık ezmeniz hazır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

piyasa da %80 fıstık %20 şeker oranında fıstık ezmeleri var, korkulacak bişey yok bence içinde ekstra hiç bişey yok fıstık + şeker. Hatta fıstığı rondoya atın krema halini alana kadar çekin fıstık ezmeniz hazır :)

Fındık badem ceviz daha iyi oluyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş aslında bir iki yerde millet fırında yapıyordu video için eyvallah şeker oranı düşük fıstık ezmesi tercih edilir bence calvenin var sanırım.

Tarçına gerek mi var mı ya çok keskin bir tadı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu var birde

• Oyy ne yenir o ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 23 Haziran 2013; 2:08:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.