|
Bildirim
|
bu adamlar nasıl hala ceza almadan devam ediyorlar onu anlamıyorum
|
04.01.2020 tarihinde Protein Market'te multipower mass Gainer siparişi verdim. Protein Market tarafından ürünün 3 ile 7 gün arasında kargoya verileceğine dair bilgilendirme mesajı tarafıma iletildi. Aradan 11 gün geçmesine rağmen müşteri temsilcisini aradığımda 30 dakika beklememe rağmen müşteri temsilcisine bağlanamadım. Proteinmarket online işlem merkezine defalarca mesaj atmama rağmen tarafıma geri dönüş sağlanmadı. En sonunda 15. 01.2020 tarihinde kargoya dahi verilmeyen siparişimi iptal ettirebildim. Sipariş iptalinden sonra online sayfasında siparişlerim bölümünde siparişlerimin tarafıma teslim edildiği yazıldı. Yine defalarca mesaj atmama durumu düzeltmeleri gerektiğini vurgulamama rağmen tarafıma cevap dahi verilmedi. En sonunda Protein Market tarafından tarafıma geri ödeme 28.01.2020 tarihinde yapılacağı WhatsApp üzerinden söylendi.
Nitekim 28.01.2020 tarihinde Protein Market ile iletişime geçtiğimde bu kez de iadenin 03.02.2020 tarihinde gerçekleşeceği söylendi. Bu tarihte de para iadesi yapılmamıştır. İnsanları yalanları ile kandırarak hem para iadesi Yapmamakta hem de şahsıma karşı hakaretler edilmektedir. Ben ve diğer müşterilerinin benzer şikayetlerinin olması Protein Marketin ürün satan değil müşterilerin paralarını kullanan bir kurum olduğunu göstermektedir. (Protein Market ile ilgili diğer şikayetlere de bakınız) Protein Markette gerek müşteri temsilcisine ulaşma konusunda gerekse mağazanın ilgi ve alakasızlığı konusunda ve para iadesi konusunda mağduriyet yaşadığımı bildirmek isterim. Protein marketten ürün almak isteyen vatandaşları bu konuda bilgilendirmeyi insani ve vicdani bir sorumluluk olarak gördüğümü ifade etmek isterim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 23 Ekim 2019; 16:27:45 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|