Şimdi Ara

Protein Tozu Ve Amino Asit Kullanımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır body yapıyorum ancak daha ilk defa Muscletech Nitro-tech Protein Tozu ve Amino asit aldım nasıl kullanılır nasıl etkilir olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

(Ayrıca Pek bilgim yoktu bu tür ilaclarla bi optimum bide bunu bılıyodum bunu almaya karar verdim yeni serisiymiş bide muscletech'in Bunla ilgili bilgide verirseniz iyi olur )

Cevap yazarken bir alıntı yaparak yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KsKCeLLaT.! -- 30 Nisan 2013; 14:48:05 >

• Ilac deme editle valla yardim etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır body yapıyorum ancak daha ilk defa Muscletech Nitro-tech Protein Tozu ve Amino asit aldım nasıl kullanılır nasıl etkilir olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

(Ayrıca Pek bilgim yoktu bu tür ilaclarla bi optimum bide bunu bılıyodum bunu almaya karar verdim yeni serisiymiş bide muscletech'in Bunla ilgili bilgide verirseniz iyi olur )

Cevap yazarken bir alıntı yaparak yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Protein tozunu antremandan 30 dk sonra. Amino asiti de antremandan hemen önce boş mideye almalısın dostum.

Antremandan 2 saat önce karbonhidrat ağırlıklı bişeyler yemelisin.

• aminolar genelde ant 40dk önce 1 porsiyon (3-4 hap) ant sonra 1 porsiyon.
    ant. hemen sonrası whey.
  • Protein tozu niye antrenmandan 30 dk sonra dostum ? Whey'in amacı antrenman sonrası bir an önce vücuda protein sağlayıp bunu da basit karbonhidratla destekleyip kaslara aminoasit yollamak.

Ayrıca yukarda arkadaş da demiş, ilaç demek cahillik olur. Bunlar besin takviyesidir. Süt tozu ne kadar ilaçsa protein tozu da o kadar ilaçtır
  • Ben antremandan hemen sonra basit şeker alıyorum dostum 30 dk sonrasındada tozu içiyorum. Bu 40 dk da olur 20 dk da o kadar önemli değil. Hemen kas yıkımı diye bişey söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Ben antremandan hemen sonra basit şeker alıyorum dostum 30 dk sonrasındada tozu içiyorum. Bu 40 dk da olur 20 dk da o kadar önemli değil. Hemen kas yıkımı diye bişey söz konusu değil.

Dostum öncelikle mesajımı tartışma gibi algılama, fikir alışverişi olsun diye yazıyorum. Maksadım kimseyi haksız çıkarmak değil bilakis doğruya ulaşıp o doğruda birleşmek

Kas yıkımı zaten proteinle değil basit karbonhidrat alarak insulin hormonunu yükseltip kortizol yani yıkım hormonunu düşürerek sağlıyoruz. Beraberinde whey tüketmek ise antrenman sonrası boşalan amino asit havuzlarını doldurmak için. Çünkü basit karbonhidratla alınırsa amino asitlerin hücrelere girişi daha hızlı gerçekleşiyor. Basit şekeri whey ile karıştırıp hemen antrenman ardına almanı tavsiye ederim.

Konu hakkında kafası karışabilecek olan arkadaşlara; amino asit yazmamın nedeni proteinler sindirilip amino asitlerine ayrışır, kana karışıp kaslara doğru yol aldığında amino asit olmuş olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok dostum tartışma olarak algılamıyorum dediğin gibi fikir alışverişi oluyor.

30 dk da ne kadar yıkım olabilir ki dostum
  • quote:

Yok dostum tartışma olarak algılamıyorum dediğin gibi fikir alışverişi oluyor.

Anlaşamamışız yine

Proteini alma amacımız yıkımı engellemek değil dostum. Bir önceki mesajımı tekrar bi oku istersen Antrenman sonrası proteini almak için beklemenin hiçbir nedeni yok. "Ben bekliyecem arkadaş" diyorsan sen bilirsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Yok dostum tartışma olarak algılamıyorum dediğin gibi fikir alışverişi oluyor.

Anlaşamamışız yine

Proteini alma amacımız yıkımı engellemek değil dostum. Bir önceki mesajımı tekrar bi oku istersen Antrenman sonrası proteini almak için beklemenin hiçbir nedeni yok. "Ben bekliyecem arkadaş" diyorsan sen bilirsin tabi

Basit şeker alıyorum dedim dostum onun için 30 dk da ne kadar yıkım olabilir diye söyledim. Protein tozunu içmek için beklemem spor salonundan yurda olan mesafe. Salonda içmek istemiyorum açıkcası. 1.5-2 aydır bu şekilde devam ediyorum eksi bi yönünü görmedim dostum. Kısacası bekleyecem arkadaş

• Eyvallah abi
  • Beyler normaş bi soru sordum tartışma mı çıktı

Ant oncesı kac dk once amıno ve toz-Ant soransı kac dk snra amıno ve toz almam gerek.

Ant oncesı yarım saat-1 saat once Tozla beraber amıno aynı sekil ant sonrası toz ve amıno dedı bi arkadasım olabılırmı ?
  • quote:

Beyler normaş bi soru sordum tartışma mı çıktı

Ant oncesı kac dk once amıno ve toz-Ant soransı kac dk snra amıno ve toz almam gerek.

Ant oncesı yarım saat-1 saat once Tozla beraber amıno aynı sekil ant sonrası toz ve amıno dedı bi arkadasım olabılırmı ?

Dostum boş mideye antremandan önce porsiyonun yarınısın veya hepsini at ısınma hareketlerini yaparken zaman geçecektir zaten. Antreman sonrasında wheyi hemen içebiliyorsan üzümsuyuyla karıştır iç. Yok hemen içemem diyorsan evine gidince çalkala iç (süt hariç neyle karıştırırsan). eğer antreman öncesi yarısını aldıysan aminonun wheyle beraber diğer yarım porsiyonuda alabilirsin.

Genel olarak budur.

Aminoyu off günlerde de kullanabilirsin verimi arttıracaktır. Whey de zira öyle ama ekonomik kullanmak istersen sadece antreman günleri ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 30 Nisan 2013; 19:38:43 >

• Teşekkürler dostum suan içtim gidicem 15 dk ya yol+ısınma anca başlarım snra aynı şekil wheyle beraber amıno

3 smdı 3 ant sonrası alıcam uygundur demi.
  • Tek sorun var oda yağsız sütle içtim
  • İdmandan sonra wheyi iç. (suyla iç)
    İdman öncesi 30-45 dk falan porsiyonu kaç taneyse atıyorum 5 mi, 5 tane iç, idman sonrası bir 5 daha al.

Aminonun markası ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 30 Nisan 2013; 20:13:13 >
  • Bu arada beyler kortizol hormonunu bcaa alarakta düşürebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

İdmandan sonra wheyi iç. (suyla iç)
    İdman öncesi 30-45 dk falan porsiyonu kaç taneyse atıyorum 5 mi, 5 tane iç, idman sonrası bir 5 daha al.

Aminonun markası ne ?

Gaspari Amino 8000 dostum

Whey'de Muscletech Nitro-tech

Ben wheyi idmandan öncede içtim sonrada 350ml yağsız süt bir ölcek toz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KsKCeLLaT.! -- 30 Nisan 2013; 22:51:13 >
  • quote:

quote:

Aminonun markası ne ?

İdmandan önce sütle alma hatta hiçbir zaman Whey proteini sütle alma emilimini geciktiriyor.

• quote:

quote:

Aminonun markası ne ?

4 idmandan önce 4 idmandan sonra iç aminoyu. Whey'i de suyla iç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.