Şimdi Ara

PROTEİN TOZU YERİNE , HÖŞMERİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Protein tozu içmek yerine , Höşmerim yesek, aynı etkiyi yapar mı

400 Gram'ında

Karbonhidrat (g) 130.3
    Protein (g) 17.8
    Yağ (g) 69.6
    Kolestrol (mg) 120
    Sodyum (mg) 116
    Potasyum (mg) 384
    Kalsiyum 220
    Vitamin A 684
    Vitamin C 2.7
    Demir 2.2

yorumlarınızı bekliyorum

• Protein orani cok düşük ve sindirimide zor.ayrica yağda çok.asla alternatif olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protein tozuyla bunu nasıl kıyasladınız ben anlamadım? bu hazırlanabilecek en ucuz yollu çok eski bi tatlıdır. şeker ve yağ deposudur. proteinle bi alakası yok verdiğiniz değerlerde görüldüğü gibi. protein tozu almak istemiyorsanız lor peyniri tüketin bence bol bol.
  • Hoşmerim kaymakla yapılır, kaymak ye.
  • çok alakasız bir kıyas olmuş. protein oranı çok düşük bi kere %4.5 protein var. ayrıca tam bir şeker deposu. arada bir tatlı niyetine yenebilir sadece.

ayrıca 400 gr.'da yaklaşık 1250 kcal var. 18 gr. protein için bu kadar kalori almak saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 10 Mart 2014; 13:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

çok alakasız bir kıyas olmuş. protein oranı çok düşük bi kere %4.5 protein var. ayrıca tam bir şeker deposu. arada bir tatlı niyetine yenebilir sadece.

ayrıca 400 gr.'da yaklaşık 1250 kcal var. 18 gr. protein için bu kadar kalori almak saçmalık.

Hocam dogrudur kusuruma bakmayin. Bilgisizim bu konuda. O yuzden size danismak istedim.
    Ben 69 kiloyum 177 boy, benim kilo vermek gibi durumum yok , tersine almam gerekiyor. Siz bana fiyat -performans , protein tozu onerebilir misiniz ? 2 KG ustu , fp protein whey ?
    Tesekkurler

• LEWY L kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Protein tozu almak zorunda değilsin, öncelikle esas proteini besinlerden özellikle de hayvansal gıdalardan almalısın. başlıca yumurta, süt, peynir, yoğurt, kırmızı et, tavuk, hindi, balık olmazsa olmazdır. bunları düzenli ve yeterince tüketirsen protein tozuna ihtiyacın olmaz. ancak yeterli protein alamadığın durumlar (iş, okul gibi) olursa takviye amaçlı kullanabilirsin.
    F/P açısından optimum whey iyidir. Ancak bunlar kilo aldırmaz, kilo almak istiyorsan mutlaka kompleks karbohidrat tüketmelisin, başlıca makarna, bulgur ve pirinç pilavı olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu Höşmerim peynirli tatlı var ondan sanırım eğer ondansa birgün arkadaş tutturdu A 101 'de satılıyor gel alalım diye bende daha önce hiç yemedim iyi tamam dedim ağzıma 1 kaşık atmam ile çıkarmam bir oldu ne kadar iğrenç bir tatlıdır o öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Estağfurullah. Protein tozu almak zorunda değilsin, öncelikle esas proteini besinlerden özellikle de hayvansal gıdalardan almalısın. başlıca yumurta, süt, peynir, yoğurt, kırmızı et, tavuk, hindi, balık olmazsa olmazdır. bunları düzenli ve yeterince tüketirsen protein tozuna ihtiyacın olmaz. ancak yeterli protein alamadığın durumlar (iş, okul gibi) olursa takviye amaçlı kullanabilirsin.
    F/P açısından optimum whey iyidir. Ancak bunlar kilo aldırmaz, kilo almak istiyorsan mutlaka kompleks karbohidrat tüketmelisin, başlıca makarna, bulgur ve pirinç pilavı olmalı.

Optimum nutrition dimi hocam ?

• LEWY L kullanıcısına yanıt
    Evet.

PROTEİN TOZU YERİNE , HÖŞMERİM ?
  • Yeni başlıyorsan Muscle Milk de deneyebilirsin hocam karbonhidrat oranı da yüksek.
  • protein tozundan nasil bir etki bekliyorsunda ayni etkiyi gosterir mi diye soruyorsun? kilo almak istiyorsan protein tozundan once beslenmeni oturtman lazim

• Balıkesirde yerinde ye bak .. o zaman anlarsın .. muhteşem bi tattlı olduğunu..
  • a101'den alırsan iğrenç olur tabi. Çok güzel tatlıdır höşmerim.

Konuya cevap vermek bile içimden gelmiyor, 17 gram protein için 70 gram yağ almak akıl karı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.