arkadaşlar selamlar benim birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim 1.si benim ps 2 var ama chip i dandik aldıım 3 oyundan birini çalıştırmıyor..ayrıca bikaç oyun sayayım örneğin resident evil 4 te ilk adamı öldürdükten sonra ekran kararıyor..hitman blood moneyde ilk videodan soora oyun başlamıyor..daha soora call of duty 2 yide load ettikten sonra kararıyor.. artı olarak souledge3 ü açmıyor..hiç açmadığı oyunlar daha çok..:((((((
nedeni ne yardımcı olabilirmisiniz. çipse çipi söktürüp daha kaliteli takabilirmiyim..saygılarımla..
benim bildiğim çip oyunu ilk açarken gerekli sonra değil.göz de problem olabilir.
göz problemi yada dvd bozuk
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..ama ilgimi çeken olay açtıklarınıda dvd çizik olsa bile açıyor..mor kullanmıyorum ama mor bile denedim açıyor.inanırmısınız 4 tane resident evil 4 aldım 4 üde aynı yerde aynı hatayı verdi..kusuruma bakmayın uzattıysam..tekrardan teşekkürler..
Dostum Makineyi Yeni Aldın Galiba.. Yüksek İhtimalle Arkadaşların Dediği Gibi Gözde Bir Sorun Olabilir ama Chiptende Kaynaklanamaz Diyemem. Bence İçinin rahat etmesi açısından aldığın yere götür sorun gözde ise değiştir aleti yok chipte ise o zaman; Messiah Pro 2 veya DMS 4 Chiplerinden Birini Taktır ama Güvenli Bir Yerde Ayrıca Messiah chip in çok sayıda kolpası var dikkat et
ya arkadaslar istanbulda oturanlar anadolu yakasında messiah pro veya dms 4 taktırabilecegim saglam bi yer varmı bi de fiyatları ne bunların 2 tane ps2 ye taktıracagım da
başak tekno markette takıyorlar ben orda taktırmıştım çok memnunum. istanbul/ bakırköyde