Şimdi Ara

Ps3 Elektrik kesintisi, ve hata mesajı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az once oyun oynarken elektrik aniden kesildi, 10 dk. kadar sonra tekrar geldikten sonra ps3'ü açtım açtığında böyle bir uyarı mesajı verdi;

The system was not turned off propety the last time it washered. the file system of the hard disk may be carrupted. this system will, resrart check the file system and restore it if it is corrupted. If the file system is corrupted it may take 2 to 3 hours to complete.

Ardından bu yazıyı " OK " ladiktan sonra, update gibi birsey yuklendi. sonra normal bir sekilde ps3 başladı. Acaba sorun ne olabilir??

• Bende De Aynısı Oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

Bende De Aynısı Oluyor.

peki bir zararı var mı bu hatayı verme sebebinin, oyun diski içindeyken birşey olursa HDD uçar gider. ondan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Bende De Aynısı Oluyor.

peki bir zararı var mı bu hatayı verme sebebinin, oyun diski içindeyken birşey olursa HDD uçar gider. ondan korkuyorum.

Zararı Var Mı Yok Mu Bilmiyorum.Bu Hatayı En Az 3-4 Kez Almışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art is a Bang

quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Bende De Aynısı Oluyor.

Zararı Var Mı Yok Mu Bilmiyorum.Bu Hatayı En Az 3-4 Kez Almışımdır.

Alıntıları Göster
    Kardeş ps3 HDD içindeki dosyaları kontrol ediyor ve bozuk dosya varsa onu düzeltiyor, buna elektrik gitmesi neden oldu, ama dikkat et çünkü eğer düzelmezse bütün dosyalarını silip formmat atmak zorunda kalabilirsin, ona göre

• Yapar o normaldır sorun yok.Ps3 açıkken aniden fişini cek yine aynı uyarıyı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Yapar o normaldır sorun yok.Ps3 açıkken aniden fişini cek yine aynı uyarıyı alırsın.
    Dün aynı hata senin gibi elektrik kesilmesi sonucu ilk defa aldım bu hatayı. Uzun süre sıkıntı yaşayan olmuş linkte görebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_38836608/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56583666
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F003D65FB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende bir kez bu hatayı almıştım PS3'ü ilk aldığım zamanlar.Birşeycikler olmadı çok şükür.Geçen ki toplu elektrik kesintisine iyiki denk gelmedi PS3 Kapattıktan 10 dk sonra gitti valla

• Ben bu durumlara karsi tuncmatik prizlerinden kullaniyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

Ben bu durumlara karsi tuncmatik prizlerinden kullaniyorum tavsiye ederim
    Haftada 2-3 defa gidince alıştık.Açılırken check ediyor.Her seferinde aman bir şey olmasın diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Haftada 2-3 defa gidince alıştık.Açılırken check ediyor.Her seferinde aman bir şey olmasın diyorum...

Alıntıları Göster
    Bu 4.0 güncellemesi ile gelen yeni bir özellik.. Ani güç kesintilerinde sistem kendini şöyle bir kontrol ediyor.. O uyarıda 2-3 saat sürebilii diyor dikkat ederseniz, o yüzden uzun sürerse telaş yapmaya gerek yok sistem kendini düzeltiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu 4.0 güncellemesi ile gelen yeni bir özellik.. Ani güç kesintilerinde sistem kendini şöyle bir kontrol ediyor.. O uyarıda 2-3 saat sürebilii diyor dikkat ederseniz, o yüzden uzun sürerse telaş yapmaya gerek yok sistem kendini düzeltiyor..

Alıntıları Göster
    Eskiden PS3 açıkken elektrikler kesilirse böyle bir uyarı vermezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Alıntıları Göster
    Şimdi veriyor ve kesintiyle birlikte bozulan dosya vesaire varsa onarıyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Bende bir kez bu hatayı almıştım PS3'ü ilk aldığım zamanlar.Birşeycikler olmadı çok şükür.Geçen ki toplu elektrik kesintisine iyiki denk gelmedi PS3 Kapattıktan 10 dk sonra gitti valla

ben de iyi yırttım o kesintiden ps3 ü kapattım biraz forumda takılayım dedım elektrık gitti :)
  • Beyler ilk önce MAŞAALLAH diyeyimde korkmanıza gerek yok bursanın gürsu ilçesinde yaşıyorum ve burda yağmur yağar elektirik kesilir, kar yağar aynı, güneş çıkar yine aynı, lodos olur yine kesilir normal günde ise su kesilir akp çok iyi trilyonları götürür burdan ama merak etmeyin sony işini biliyor. Benim makina o olayı rahat 30 kere yaşamıştır ve bişeyde olmamıştır MAŞAALLAH.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Beyler ilk önce MAŞAALLAH diyeyimde korkmanıza gerek yok bursanın gürsu ilçesinde yaşıyorum ve burda yağmur yağar elektirik kesilir, kar yağar aynı, güneş çıkar yine aynı, lodos olur yine kesilir normal günde ise su kesilir akp çok iyi trilyonları götürür burdan ama merak etmeyin sony işini biliyor. Benim makina o olayı rahat 30 kere yaşamıştır ve bişeyde olmamıştır MAŞAALLAH.

Hocam siyaset'e çevirmeyelim hemen konuyu.

Banada aynı olay oldu geçen gün, resmen ter döktüm desem yalan olmaz. Ama ben cancel dedim, bir problem yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Beyler ilk önce MAŞAALLAH diyeyimde korkmanıza gerek yok bursanın gürsu ilçesinde yaşıyorum ve burda yağmur yağar elektirik kesilir, kar yağar aynı, güneş çıkar yine aynı, lodos olur yine kesilir normal günde ise su kesilir akp çok iyi trilyonları götürür burdan ama merak etmeyin sony işini biliyor. Benim makina o olayı rahat 30 kere yaşamıştır ve bişeyde olmamıştır MAŞAALLAH.

Banada aynı olay oldu geçen gün, resmen ter döktüm desem yalan olmaz. Ama ben cancel dedim, bir problem yaratır mı?

Alakasız? Ben görüşümü paylaştım. Zerrede haz etmem kendilerini hatta tanımamda!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Alakasız? Ben görüşümü paylaştım. Zerrede haz etmem kendilerini hatta tanımamda!

Konuyla alakasız tabikide. Arkadaş burada ps3'te yaşadığı sorundan bahsetmiş, direk siyasi partiye bağlamışsın. Ha bende pek haz etmem ama konuşulacak yer burası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

devir deyisti
  • bende bu hata cok oluyor hatta elektrik kesilmeden, uncharted 3 bazen takiliyor durduk yere ve kapatip acmak zorunda kaliyorum acarkende böyle oluyor. Fabrika ayarlarina cevirdim yani full format attim hala bazen ayni seyi yapiyor acaba diyorumki su rebuild isleminimi yapmam gerekiyor system rebuild falan diye bir yer varmis galiba üc bip ten sonra bi ekran cikiyormus. ne dersiniz onumu yapmam gerekiyor yoksa full format atinca zaten kendiliginden yapiyormu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.