Şimdi Ara

Ps4 aldım oyunları nereden ve nasil aliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ps4 slim kasa konsol aldım. Psn de gta 5 e bakıyorum 90 lira, cdsine bakıyorum 150 lira. Psn nedir ? Sadece online oynamak için midir ? Yoksa cd ile ugrasmak istemeyenler için midir ? Int baglantisi olmadan da psn deki oyunlari oynayabilir miyiz?

Yani psn ile cd arasindaki fark nedir kisaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarındaki en temel fark biri dijital diğeri fiziksel. Cd koleksiyoncusuysan cdli şekilde alırsın. Yok koleksiyoncu değilsin dijital alırsın oynarsın silersin ya da silmezsin makinede yer kaplar. Parasını verdiğin her oyun senindir. İnternet bağlantısı olmadan indirdiğin oyunları oynayabilirsin ancak online özelliklerden faydalanamazsın. Şahsen ben ps4ü ilk aldığım zamanlar oyunları hep fiziksel aldım. Sonra dijitali keşfettim daha kolayıma geldi. Çünkü cd tak çıkar uğraşmak istemedim. Ayrıca cdli oyunlar genelde daha pahalı oluyor ve fiyatları da çok sonra düşüyor. Tabii bu dijital ucuz demek değil bir tık daha aşağıda sadece, dijitalin bana göre en kötü tarafı sürekli indirim kovalamaya itiyor seni :) şahsım adına ben oyunlara 60-70 TL’den fazla vermiyorum. Hayırlı olsun, iyi oyunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen hangisini önerirsin ? Şimdi psn daha ucuz tabi. Ama bir de o oyunları indirmesi var değil mi ? Sizin öneriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashley kren A kullanıcısına yanıt
    Aynen internetiniz yavaş ise indirme zulüm olabilir. Şahsen ben makineye cd takmayalı 2 sene olmuştur. Dijital tercih ediyorum.

• Psn daha iyi boşver cdyi

• Ama arkadaşın dediği gibi internetin yavaşsa bulaşma. Çünkü gta 5 örneğin 50 gb felan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.