Şimdi Ara

PS5 Dualsense - 1299 TL (Vatan mağaza stoğu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-siyah.html

www.vatanbilgisayar.com
    PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Playstation 5 kablosuz kol en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi.html

İhtiyacı olan için 12-13 şehirde mağaza stoğu var.

• 5 yıl önceki ps4 fiyatına sadece kol  

• Aynı fiyat online stok mevcut

• Tavsiyem alan olursa steam üstünden dsx programını da alsın sıkıntısız temiz bir şekilde kullanılıyor PC'de

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

5 sene önce asgari ücret 1600 tl, dolar 3.62 imiş. Maaşlar artınca ses etmiyoruz ama ürün fiyatları artınca psikolojik olarak kabullenmek zor geliyor. Araştırsak belkide 2017 de polisin bir maaşı kadardı ps4, şu anda benzer bir durum var zaten. Tek sıkıntımız karaborsacılar, fırsatçılar ve kazıkçılar.

• Dün mağazaya gittim adamlar Vatan Club üyeleri için indirimli 1500'e satıyorlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Dün satın almıştım beyefendiler sistemsel hata var diye iptal ettiler siparişi. Şimdi de gelmişler yeni stok açıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Dediğiniz miktarlarla asgarî ücret 441 dolardan 279 dolara yükselmiş 5 senede  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt

Dolardaki de enflasyonu da eklersek :))

• kizilsultan kullanıcısına yanıt

Polemik değil alım gücü olarak baktım haklı olduğumu düşünüyorum.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Haksızsınız  

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

maaşlı çalışanlar için vergi dilimlerin artmayışı da ayrı bir komedi.

Fiyat artışlarının 3te1i kadar zam alıyoruz, aldığımız zamların bir kısmı da vergi dilimleri sabit durduğu için oraya gidiyor.

Ücretli çalışan kadar enayi yerine konan bir grup yok. Kimse vergi vermez, 3-5 sene sonra hepsine af gelir. Ücretli çalışan için kaynağından kesilmiştir.

Ek olarak eski fiyatlarda ötv yoktu, şimdi nur tıpu gibi ek %30 artış sağlayan ötvmiz var.

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

1999 yılında (malum partiden önce) ps 1 70liraydı

YETMİŞ TL

Dolar 350 bin liraydı (1/3 tl yaklaşık)

• Hayır gayet bir asgari ücretli maaşıydı,genel memur maaşı da asgari ücretten yüksektir.O yüzden önermeniz yanlış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.