Şimdi Ara

Psn plus tr üyelik için kredi kartı hatası LÜTFEN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psn plus hesabı satın alabilmem için kredi kartı bilgilerini istiyor ne yaptıysam olmadı kart numarası geçersiz vs diyor anladım sinir oldum yardımcı olabilecek tecrübeli bir arkadaş yok mu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psn Türkiye için kredi kartı tanımlamak şans işi başka hiç bir açıklaması yoktur.Araştırma yaptıysan bunlara rastlamış olabilirsin.
    Adres kısmına Türkçe karakter koyma kısaltma yapma kredi kartında kayıtlı olan adresin aynısı yaz vs.Kredi kartında ön bekleme olmasın vs.
    Adres kısmım bu ; adaghagsjsjsh
    Şehir bu ; oskdndkdjdj
    Kredi kartımda ön bekleme de alışveriş var yine de alışveriş yapabiliyorum.Bazen yapamıyorum kafasına göre yani hiç telefon ile çağrı merkezini arama saçma sapan bir sistem

• Hocam psn plus üyeliğini satın alsam Online oynama şansım olur oyun almasam bile plus üyeliğini almak istiyorum ama zulüm kartı bloke falan eder yazmışlar tekrar tekrar denemek de istemiyorum bir arkadaş mesai saatleri içinde deneyin yazmış birde benim kredi kartı fatura adresim psndeki adres girme yerine sığmıyor oda kafamı kurcaladı bi sorun daha var kredi kartı 16 rakamlı ama psnde 20 rakam girebilceğin kadar yer var acaba aralarda boşluk mu olcak

• 12 aylık satın al uzun kullanacaksan çoğu sitede var buradan yazmıyorum Google amcaya yazınca çıkar.

• Ogortoal kullanıcısına yanıt
    Tam bende ona bakıyordum tr hesabı bulamadım hocam pm olarak gönderir misin Hangi sitede tr hesap var

• Salıyorum hemen

• Birde oyunlar en pahalı bizde rus psn plus mı düşünsem ki napsam bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.