Şimdi Ara

PSP'den anlayan arkadaşlarım sizlere sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Hayırlı akşamlar. Yıl oldu 2014 PSP öldü diyorum. Bir yandan da forumun bu bölümünü keşfettim. Bildiğiniz üzere çoğumuz Jailbreak'lı PSP kullanıyoruz. Film de izliyoruz. Benim sorum şu: PSP'ye direk uğraşmadan kopyala yapıştırla film indirebileceğimiz bir türk sitesi var mıdır? Ve PSP video nasıl yapılır, atılır? PSP'ye altyazı ekleyebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ederim :D

• Ultra video converter var onu indir tam sürümünü google'dan bulursun mutlaka.İndirdiğin 600-700 mb'lık filmi seçip çevirirken aşağıki formatlardan PSP'yi seçersin ve sağ tarafta altyazı ekleme seçeneği var onu açığ .srt dosyasını gösterirsen altyazıyı gömerek çevirir.

Programda şöyle bir şey;

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetustun

Selamün aleyküm arkadaşlar. Hayırlı akşamlar. Yıl oldu 2014 PSP öldü diyorum. Bir yandan da forumun bu bölümünü keşfettim. Bildiğiniz üzere çoğumuz Jailbreak'lı PSP kullanıyoruz. Film de izliyoruz. Benim sorum şu: PSP'ye direk uğraşmadan kopyala yapıştırla film indirebileceğimiz bir türk sitesi var mıdır? Ve PSP video nasıl yapılır, atılır? PSP'ye altyazı ekleyebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ederim :D

bu ps konusu dostum psp taşınabilir konsollarda oraya açman lazım bu konuyu

• Babblebabble, sağolasın adamım. Fakat ben bu videoyu nasıl atacağım ve altyazıyı nasıl seçeceğim videoyu sonuçta psp için dönüştüreceğiz. PSP kelimesi hiç bulamadımda. Hangi formatı seçeyim?
  • Ben çedia Manager for psp kullanmıştım müzik atmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetustun

Babblebabble, sağolasın adamım. Fakat ben bu videoyu nasıl atacağım ve altyazıyı nasıl seçeceğim videoyu sonuçta psp için dönüştüreceğiz. PSP kelimesi hiç bulamadımda. Hangi formatı seçeyim?

Kardeş senin için direk programın linkini veriyorum upload ettim şimdi.Aşağıdaki resmi incelersen çevirmenin çok basit olduğunu göreceksin.

Not : Rar dosyasının içinde programı tam sürüm yapabilmen için yardımcı ufak bir .txt dosyası var haberin olsun

http://s3.dosya.tc/server19/lvz1Am/AoneUltraVideoConverter5.2.0411.rar.html

Edit : Her şeyi ayarladıktan sonra F9 tuşuna basarsan çevirmeye başlar.Çevrilen dosyalarda "Output Folder" neresi seçiliyse oraya gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 1 Mart 2014; 23:09:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.