Şimdi Ara

Pttcell'in Turkuaz Paketlerini Duyan Bimcell Atak Yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pttcell'in yeni hem faturalı hem faturasız Turkuaz Paketlerini duyan Bimcell son atağını yaptı! Bimcell her 40₺ ve üzeri yüklemeye 500 SMS ve 5 GB veriyordu 14 Nisan'a kadar geçerli olan bu kampanya bir süre daha uzatıldı! Mesela Bimcell'li biri 39₺'ya Dost 10 GB paketini alıp toplam 1500 SMS, 15 GB ve 1000 Dakika kullanabilir...
    Bimcell'in uzatılan yeni kampanyası;

Pttcell Turkuaz Kampanyası (Faturasız)

Buda Faturalı Turkuaz Paketleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanyanın uzaması güzel ama paketleride yenilemesi gerek bence. 29 tl 9gb yapmalı
  • Forumda bir arkadaş yazmış bimcell hat 65 tl 6gb 250dk 250sms veriyormuş. Pttcell ise 80 tlye 8gb 750dk 750 sms sizce hangisi mantıklı? Ayrıca sıfır hat satıyor değilmi bu operatörler vodafone ve turkcell hep kullanılmış hat satıyorda?

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Bimcell mantıklı, Pttcell de alabilirsiniz gerçi arada fazla fiyat farkı yok bence ve de evet Pttcell, Bimcell, Teknosacell ve Vestelcell hepsi sıfır hat satmaktadır. Ben de Nisan 2019'da Bimcell almıştım, şuan Turkcell olarak sorunsuz şekilde kullanmaktayım numaramı, yine hat alacak olsam Bimcell veya diğer saydığım operatörlerden alırım pişman da değilim

• Hocam teşekkür ederim türkcellden önce bimcell deneyiminiz nasıldı? Birde sanırım 3 ay süresi var geçmek için doğrumu? Direk turkcell sıfır hat alıcaktım ama kendim aldım malum kullanılmıs numara veriyorlar bidaha uğraşmak istemedim.

Türk Telekom ne ise Bimcell de aynı hocam ben sıkıntı çekmedim çekim hızı, kalitesi vs çok iyi di kullanılabilir. Ben yine kullanırım istesem yani ve de evet 3 ay süresi var 90 yani o bittikten sonra aynen istediğiniz hatta taşıyabilirsiniz ama Bimcell'li iken Pttcell, Teknosacell, Vestelcell ve Gsmobile, Fenercell gibi operatörlere Türk Telekom altyapısı kullandıkları için 3 ay dolmadan onlara da hemen numaranızı taşıyabilirsiniz

• Bimcell ne atak yaparsa yapsın paketleri çok çok pahalı ve içerik olarak da zayıf. Pttcell'in faturalı veya faturasız paketleri, içerik olarak daha zengin ve fiyat olarak daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pttcellde acaba tl yüklemeye hediye gb varmı bimcell gibi

Yok ama belki ara sıra haftalık 30 GB gelebilir

Pttcell faturasıza dün geçtim, para yükledim herhangi bir hediye gelmedi.
  • Pttcell ve bimcell kullananlar

hedıye ınt. Ve t. Telekom kampanyalarından avantajlarından promosyonlarından faydalanmaz. (sil süpür vb. Gibi)

• pttcell faturalı seçeneği olduğu için öne çıkıyor,herkes tl yükleme ile uğraşamaz. 20GB 1000dk 45TL çok iyi görünüyor
  • 39 TL’lik tarifeye Telekom’da 54 TL ödüyorum. 3 ay daha taahhüt olmasa geçerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.