Şimdi Ara

pug 307 1.6 hdi (2006) makyajlı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 307 2006 1.6 hdi makyajlı kasalarda elektronik aksam sıkıntısı kronik problemleri devam edermi hala lutfen ılk elden makyajlı 307 1.6 hdi kullanan varsa bilgi verebilirmi birde 150.000 km de alınırmı 3 yıl satmayı dusunmuyorum satarken zorluk sıkıntı cıkarırmı pıyasası varmı zarar ettirirmi ? bütçeme göre en guzel gorunen en donanımlı 307 1.6 makyajlı kasalar geliyor?Birde makyajsız 307 lere göre ne artıları var görünüşte bi ön tampon ızgara sis farı bide arka tampon plastik çıtalar eklenmiş iç konsol ve dış tasarımda aman aman bi fark yok yani nasıl makyajlı ozaman bu neresine makyaj yapıldı bu arabanın ? birde dh forum dahil internetteki bütün yorumlarda genel kanı hep sorunlu ya gerçekten bu kadar sorunluysa bu araba neden hala piyasada bu fiyatlarda ?

Not=bütce 25000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 16 Eylül 2015; 15:07:07 >

• ??
  • Ilk kasadaki sorunlar makyajla duzeldi iste. Ilk kasa cok sorunlu diyenler var evet. Ama makyajli kasada sorun duymadim ben. Oncelikle sunu diyeyim. Her malin bir alicisi vardir. Ha 1 haftaya satilir, 3aya zor satilir. Bizim millete bakma sen. Onlara kalsa ortalikla vosvogenden baska arac olmazdi. Arac temizse al bin mis gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz hdi klasik bakimlar haricinde sorun çıkartmaz. Makyajlı kasa tavsiye ederim. Yakıtı zaten biliyorsunuz. Üç yil emin olun uzun bir süre değil. Trim sesleri olabilir malesef pejo ve citroende bu sorun oldukça fazla. Siz yine de alirlen bütün paranızı vermeyin. 1-2bin köşeye koyun derim. Zaten kasko trafik sigortası mtv derken 2bine kadar fiyat çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.