Şimdi Ara

*-*-* RADEON X800GT'YE KARŞILIK NVIDIA GEFORCE 6800XT'Yİ PİYASAYA SÜREBİLİRMİŞ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hardwarelife.com/fusion/upload/fullnews.php?id=1324

pazar iyice kızışıyor bu da bizim işimize yarayacak gibi bence x800gt lere hemen atlamayın

• sanırım nVidia ati nin ipini çekmeye kararlı, her türlü ati sıkışmış durumda üst seviye-orta seviye ve neredeyse giriş seviyesinde bile hele birde bu olay kısa zamanda olursa ati sonunda piyasadan silinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdPlayer -- 11 Eylül 2005, 20:51:42 >
  • hani inceleme felan yok mu??
  • ati'yede nvidia'yada yeter ulenn ne alacağımızı şaşırdık
  • kart hele bi çıksın incelemesi o zaman gelir ama ben nVidia'nın yine iyi iş çıkaracağından eminim , teknoloji olarak şu anda ati den çok üstün!! ati 7800gtx e karşı çıkaracağı kartı bile 16pp ye düşürmek zorunda kalmış ve 24pp leri elle sayılacak kadar üretebilmiş bir firma!!!
    arkadaşım deme bence onlara, çünkü piyasa eskisi gibi olsa o zaman hayatta 150 dolara bu seviye kartları alamazdık

bence hepsine bir

aynen böyle devam etsinler ama ati biraz işi sıkı tutsa iyi olur bu gidişle silinecek piyasadan o zaman nvidia tekelliği olur Allah korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdPlayer -- 11 Eylül 2005, 21:03:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: necat

ati'yede nvidia'yada yeter ulenn ne alacağımızı şaşırdık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geforce6 serisi kartlar çıkartmak ölü yatırım.bence geforce 7 serisi kartlardan çıkartması gerekiyor nvidia nın.
  • harbiden
  • arkadaşin dediği doru ati silinirse nvidia tek başina götürecek yani rekabet yok allah korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

geforce6 serisi kartlar çıkartmak ölü yatırım.bence geforce 7 serisi kartlardan çıkartması gerekiyor nvidia nın.

+1111 bence bu kartı piyasaya sürmekle saçmalıo nvidia 7600gt sürsene
  • evet aslında teknoloji olarak 7 serisinin birçok özelliği war özellikle de antialiasing gibi tekniklerde hatta türk bi donanım sayfası pc labs olabilir baya incelemişti bu yeni 7 serisinin AA tekniklerini falan.

ama ben hayatta sanmıyorum nvidia nın 7 serisi bi kartı x800gt ile yarışır seviye bir fiyattan çıkarmasını ,, belki 7200 çıkarır ama şu an için 6 serisi bile çok iyi nede olsa 2-3 ay önce piyasanın kralı olan 6800ultra vs fln da 6800 düzlerle aynı teknolojileri kullanıyo farklar performansta yani pek de ölü yatırım denemez 6 serisi görüntü olarak kaliteli kartlar ati nin x800gt ye her türlü karşılığı rahat verir.

ayrıca nvidia böylece elindeki 6serisi çipsetleri de ati ye bir darbe daha vurarak tüketmiş olur hemde 7 serisi kozunu kullanmadan, bildiğiniz gibi nvidia pp olayını aştı hatta bazı rivayetlere göre 7800gtx çipsetlerini 32pp üretmiş ama bu pp leri kilitlemiş ve 24 olarak çıkarmış ileride bir ultra modeli vs çıkarma planları yapıyormuş, yani nvidia şu anda çok rahat her türlü ati zararda

• ben bir atici olarak atinin içine düştüğü bu duruma çok üzülüyorum ve istemeyerek nvidia kullanıyorumama inanıyorumki ati en kısa sürede mutlaka gereken cevabı verecektir ki öyle umuyorum,aksi olurda nvidia atiyi piyasadan silerse işte o zaman yandık
  • nvidiada sessiz sedasız sürüo böle bitircek atinin işini ati hala r520yi çıkartma planı yapsın
  • "GeForce","GeeeeeeFooooooorce".Ruyamda bile duyuyorum bu kelimeyi.Uzaydan mı geldi nedir?
  • sizde hemen ipini çektiniz atinin okadar kolay silinmez, nvidia fx lerle silinmediyse atide silinmez, hele bi kartlar çıksın o zaman mesele aydınlanır
  • belli olmaz bu işler..nvidia,FX serisini çıkardığında ibre ATI'ye dönmüştü...sonuç olarak her ikisi de devamlı rekabet halinde olsunlar ki,oyuncular daha ucuza ürün alabilsinler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

belli olmaz bu işler..nvidia,FX serisini çıkardığında ibre ATI'ye dönmüştü...sonuç olarak her ikisi de devamlı rekabet halinde olsunlar ki,oyuncular daha ucuza ürün alabilsinler...

bu iş rekabeti geçti ati resmen ezelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

belli olmaz bu işler..nvidia,FX serisini çıkardığında ibre ATI'ye dönmüştü...sonuç olarak her ikisi de devamlı rekabet halinde olsunlar ki,oyuncular daha ucuza ürün alabilsinler...

bu iş rekabeti geçti ati resmen ezelio

ya bence ezilmiyo en azından maddi olarak, daha 3-4 a öncesine kadar millet çıldırmış gibi 9800pro 9550 alıyodu ki hala satılıyo o kartlar. bekleyip görelim r520 yi
  • ayrıca ben daha hiç fx yyada gf6 gpu lu bi notebook görmedim ya onborad oluyo yada mobil radeon bu alanda ati hala güçlü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.