Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Proje başındaki kişiyle ne zaman sohbet ediyorlar hatırlamıyorum ama yayın başı bu konu görüşülüyor yayını canlı izlemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısınız hocam.
  • olay çok büyüdü ya
  • Şu bomboş kavgalarını başlık altında yapan bloodstained34 ve AREryilmaz'ı şikayet eder misiniz? Teşekkürler.

Bu arada AREryilmaz videonda masaüstünde Borderlands 3 simgesi var ama ne Steam ne de Epic Games kütüphanende oyun yok. Saklamayı unuttun sanırım. Ona bir el at.
  • Ne rdr ymiş arkadaş ben ingilizce olarak bitirdim oyunu hatta bi kez daha sıfırdan ingilizce olarak tekrar oynadım pekte etkilemedi beni illa türkçe olmasına gerek yok bence ingilizcemde pek iyi değildir ama yinede anladım çoğu şeyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OgdenKeyWarden kullanıcısına yanıt
    Reis yavaş geçir acısını ben hissettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu parasız yürütülebilen bir iş modeli değil adamlar bir sistem belirleyip sunuyor işine gelmiyorsa almazsın, olmuyor işte para olmadan olmuyor şu adamlara destek olacağınıza köstek oluyorsunuz neyseki ben bunları çok önceden gördümde ingilizceyi en azından film oyun anlayacak kadar çözdüm
  • Bu işler parasız olmuyor arkadaşlar yıl 2011 değil, skyrim fallout mass effect gibi büyük oyunların artık ücretsiz çevrilmesi hayal. Ücret hem kaliteyi hem hızı getiriyor son zamanlarda biraz hızları düşsede ac serilerini çevirenler gayet güzel işler başardı.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Ben ne RDR oynarım, ne de çeviri, yama falanla filanla işim olur.
    Ama konuları az çok okudum. Adamlar çoğunlukla haklı. Tutturmuşsunuz bu işler gönüllü olur. Ticareti olmaz. Parayla satılamaz falan filan... ya manyak mısınız abi? hadi emeği geçtim oyunu seven ve 50 ise 100 ise neyse artık ücreti verip yamayı satın almak isteyen adama da mani oldunuz?? sen para vermeyeceksin diye şikayet ediyorsun milleti de engelliyorsun oha be!! bu ne açgözlülüktür yahu kiminizde var adamlar yamadan iyi para kazanıyor diye bir zorunuza gidiyor bir zorunuza gidiyor Hay arkadaş ya!!! nasıl insanlarsınız yahu???

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Daha önce "afişe ettim" dediğin kişi/grupları da bu yöntemle (yöntem mi ? yöntem möntem yok) yaptıysan vay haline, hallerine :):)

Gelmişsin buraya baştan sona kendince varsayımlarda bulunmuş bunu konuşmuşsun, madalyonun diğer yüzü için varsayımda bile bulunmamışsın. Gerçekleri yazın diyor birde, git kendin öğren. Buraya dedektifçilik oynamaya mı geldin ? Allahım ya...
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?

Sherlock Holmes detected

• Anonymous iyiki dhden çekilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber ölücülerin forumu olmaya devam ediyor. Adamlar 50,-TL çok diye bir tarafını yırttılar. Çoğu da eminim oyunu korsan oynuyorlar. Adam oturmuş milyon tane diyaloğu çevirmiş, DH ölücüsü gelmiş 'çoohh yeaaah' diye kendini paralıyor forumda. Ben hayatımda bu kadar ölücü, bu kadar beleşçi adamı bir arada görmedim yemin ederim. Gerçi ne olacaktı ki yani, neticede sıcak fırsatlarda indirimli dondurma kovalayan insanlarla dolu bir forum.
    Olayın aslı budur.
  • rdr2 halkın kendi kendini yönetmesi demek gibi duruyor
  • Olay çok uzadı bence, yama çıksa 30 tl'den satılsa mutlu mesut herkes alıp oynardı fiyat fena değildi.
    Ama iş öyle bir noktaya geldi ki herkes bir teori atıyor ortaya. Çıkıyorsa çıksın,yoksa bitsin bu mevzu artık. Oyun çıkalı 1 yıl olacak biz yama tartışıyoruz

• OLAYIN ASLI BUDUR

*video bana ait değildir, sol üste görünen kaynaktan alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Temmuz 2020; 1:27:34 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.