Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

OLAYIN ASLI BUDUR

*video bana ait değildir, sol üste görünen kaynaktan alıntı
    Efsane olmuş

• Olayın aslını bilmiyorum. Şikayet üzerine iptal vs. Eğer öyle ise çok üzücü ki ben de buna inanıyor(d)um. Olayın aslı öyle veya böyle fakat şu an gözlemlediğim olayın bir PR çalışmasına dönüştüğü. Fakat sonucu çok da olumlu tepkilerle bitmeyebilecek bir çalışma. Halen süreci yönettiklerini düşünüyorlar fakat başarısız bir yönetim. Baştan beri destekliyorum arkadaşları fakat artık ciddi sıkılmaya başladım. Yama çıkmayacak ama bizi gazlamaya devam edin belki birşeyler düşünürüz modu hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 20 Temmuz 2020; 0:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm oturun İngilizce öğrenin siz de.

intermediate seviye İngilizcemle çok rahat şekilde anlayıp bitirdim oyunu.

• Sonuna kadar katılıyorum.paragözlük yüzünden kaybettiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım discord var gel, mikrofunun yok mu yoksa telefonundan indir gel. Herkesin içinde sor. Neden konu açıp kendin çalıp kendin oynuyorsun ben anlamadım ki ?

Sorusu olan varsa discorda gelir sorar. Bu kadar popülist hareketlere girmez. Onun dışında tamam ünlü oldun herkes r0ket'in bu konuyu araştırmasını bekliyormuş tebrikler.

Ayrıca her gelen kişiye tane tane her şeyi anlatıyorlar. Konuya vakıf olmayan ve işi paraya dayatan arkadaşlar yasal süreçle ilgili bilgilere sahip olmadığı için gerçekten komik geliyor kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 20 Temmuz 2020; 5:13:23 >
  • bedava çevirileri yasaklatıp tekel olmak isteyen zeki çevirmenlerin oyunlarının bozulması olayı
  • Arkadaşlar güzel bir ekip çalışması yapıp büyük bir oyunu Türkçe çevirmişler. Para istemek hakları (yasal veya değil). Emekleri karşılığında 50 tl bence bu oyun için az bir rakam. Ama malesef konuyu en başta dh de açarak en büyük yanlışı yapmışlar. Çünkü burada elini sallasan cahille denk geliyorsun. Ayrıca bu işlerden az çok anlıyorsam bu yamayı başka kimse yapmaz. Gerisi sadece laf kalabalığı.

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    50 TL oyun satılıyor hatta euro Truck gibi oyun 15 TL olduğu oldu ama sen profesyonel olmayan ne edipi belirsiz çevirmen ekibine sadece ama sadece text için 50 TL ver mantıklı mı? 70 80 TL ne oyunlar var gözünü seveyim. Çeviri para kazanabilir en fazla 10 TL 20 TL bile çok diyorum ona göre düşün. Steam 30 50 TL dünya oyun var indirimde hele ne oyunlar geliyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bedavaya size ekmek yok bulursunuz bir daha çeviri forum köşelerinde sürünürsünüz açlar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle beleşçiliği, ölücülüğü hayat felsefesi haline getirmiş insanlar, emek nedir bilmediklerinden, 1₺ bile olsa tepki gösterirler. İnşallah TR yaması çıkmaz, çıkarsa da yüksek bir meblağ ile çıkar umarım. Hakettiğimiz şey bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semihh16

50 TL oyun satılıyor hatta euro Truck gibi oyun 15 TL olduğu oldu ama sen profesyonel olmayan ne edipi belirsiz çevirmen ekibine sadece ama sadece text için 50 TL ver mantıklı mı? 70 80 TL ne oyunlar var gözünü seveyim. Çeviri para kazanabilir en fazla 10 TL 20 TL bile çok diyorum ona göre düşün. Steam 30 50 TL dünya oyun var indirimde hele ne oyunlar geliyor...
    tarihi eser oyunun fiyatını bana gösterme 50 tl ne 50 tl ye pazar göremiyorsun paranın değerimi kaldı, bunu istiyorsak istiyorsanız desteklemek zorundayız 100 tl de dese 500 tl de istese, destek olmuyorsan en azından kötü yorum yada başka şeylere başvurmaki adamların moralini bozma, lütfen elektiriğini kestir haksız bir ton pay kesiliyor suyunu gazını hepsini kapattır ama mecbur ödüyorsun bir ton abuk subuk hava paralarını, burada senin zevkine hizmet eden adamlara 50 tl çok diyosun

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    hocam serbest piyasa diyede cılkını çıkartmaya gerek yok 30 tl yeterince iyi fyat 50 tl filan saçmalık kitap çevirmenleri bile yeri geliyor para kazanamıyor 50 tl bir yama için çok uçuk ve sürdürülebilir fiyat değil 30 tl olunca 4 kişi alacakken 50 tlyken sadece 2 kişi alabilir akıllı fiyatlandırma lazım. Kendilerini şirketleştirmek istedikleri için artık diğer şirketlerden örnek verebiliriz yky harry potter'u zamanında 1000 ytl ye çıkartabilirdi biz olmasaydık türkçe olarak okuyamazdınız bunun ederi bu işinize gelirse diye birşey diyebilirmiydi bir şirketin devamlılığı için fiyatlandırma ve halkla ilişkiler çok önemlidir bu grup halkla ilişkiler kısmından kaldı forumda gereksiz şikayet edenleri doğru hamlelerle susturabilirdi onun yerine daha agresif olmayı seçtiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameingo

Olayın aslını bilmiyorum. Şikayet üzerine iptal vs. Eğer öyle ise çok üzücü ki ben de buna inanıyor(d)um. Olayın aslı öyle veya böyle fakat şu an gözlemlediğim olayın bir PR çalışmasına dönüştüğü. Fakat sonucu çok da olumlu tepkilerle bitmeyebilecek bir çalışma. Halen süreci yönettiklerini düşünüyorlar fakat başarısız bir yönetim. Baştan beri destekliyorum arkadaşları fakat artık ciddi sıkılmaya başladım. Yama çıkmayacak ama bizi gazlamaya devam edin belki birşeyler düşünürüz modu hoş değil.
    Hiç bir şey olmadıysada bir şey oldu diyebilirmiyiz ?
  • Ben şahsen inanmıyorum şikayet yüzünden kaldırdıklarına. Milyonlarca mod var. O modlar arasında parayla satılanlar da var. Piyango bunlara mı vurdu başka durumlar var açıklamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

Arkadaşlar güzel bir ekip çalışması yapıp büyük bir oyunu Türkçe çevirmişler. Para istemek hakları (yasal veya değil). Emekleri karşılığında 50 tl bence bu oyun için az bir rakam. Ama malesef konuyu en başta dh de açarak en büyük yanlışı yapmışlar. Çünkü burada elini sallasan cahille denk geliyorsun. Ayrıca bu işlerden az çok anlıyorsam bu yamayı başka kimse yapmaz. Gerisi sadece laf kalabalığı.
    aynen öyle. bazı kişilerde demiş ki bağış açarsın olur biter, böyle parayla falan satılmaz

bağış mı? türk insanı ve bağış?

bağış mağış hikaye dostlar. adamlar geçen yıllarda tomb raider çevirmişti ücretsiz dağıttı aradan bir kaç ay geçti çevirmen yazdı 2-3 kişinin yolladığı ufak bir miktar para hariç bağış atan olmadı diye açıklama yaptı. sadaka mı veriyorsun adamlara bağışla ne bağışı?

sen sürdürebilir çeviri grupları istiyorsan onları da az çok olsa desteklemek zorundasın ticari yollarla. yoksa her grup dağılır gider. bu arkadaşlar 50 tl pahalı fiyat verdiler ama çıkarmaya çalıştıkları gamepass sistemi yüzünden böyle oldu. sonra bunlar iptal edilince normal fiyata düştü ama iş işten geçmişti tabii. iki tarafta kısacası.

hem her oyun çevrilsin istiyorsunuz hemde 5 kuruş para ödemeyelim.

hani o eski ekipler nerede? skyrımı çevirenler, the witcher 3'ü çevirenler nerede? dağıldı hepsi. gaza gelirsin 1 kere 2 kere çevirirsin ücretsiz tamam. ama 3. de der ki adam ben salak mıyım?

kapitalist dünyada yaşayıp da adamların 7 ay boyunca emek verip çeviri yaptığı oyunu beleşe sahip olmak istiyorsunuz çok komik ya. hiç bana illegal falan deme. bu adamlar parayla satsa da illegal, ücretsiz dağıtsalar da illegal zaten. ikiyüzlülüğe gerek yok

• her şeyi anladım da "AYLIK" abonelik nedir ya?

ben yamayı parasını verip aldım, işim çıktı cenazem oldu hasta oldum vs. oynayamadım o ay pek. böyle saçmalık mı olur?

tek seferde 60 tl ye sat o zaman. hayatımda ilk defa aylık abonelik sistemi üzerinden dil yaması satıldığını görüyorum duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Ben şahsen inanmıyorum şikayet yüzünden kaldırdıklarına. Milyonlarca mod var. O modlar arasında parayla satılanlar da var. Piyango bunlara mı vurdu başka durumlar var açıklamıyorlar
    ne olabilir?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bir kota konur 20 bin 50 bin lira neyse, o bağışa ulaştıktan sonra yama ücretsiz olarak yayınlanır. O zaman insanların gerçek samimiyetini görmüş oluruz, 100 lira veririm 500 lira veririm 1000 lira veririmciler herhalde bağış yaparlar. Hem yamanın kırılma sıkıntısı da olmaz daha öncesinde kimse erişemeyeceği için. Yasal bir sıkıntı da olmaz çünkü ücretsiz yayınlanacak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.