Şimdi Ara

Rekabetin oldugu yerde direkt pes etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi yerde rekabet varsa tamam diyorum olay bitti benim bunu elde etmeme imkan yok diyorum

cunku rekabete giren diğer kişilerin hepsi benden iyi olacak veya daha agresif olacak

veya aynı güçte olsak bile benim şansım yaver gitmicek onlar kazanıcak

dolayısıyla rekabet olan yerde direkt pes ediyorum

baska var mı boyleleri

• Bu bende de var. Rekabetten beni iten bir şey var. Ama lazım da bir yandan. Yoksa altta kalanın canı çıksın hesabı içinden geçiyorlar.

• Rekabet kapitalizmin ve gelişmenin önemli bir anahtarı maalesef ama ben de nefret ediyorum insanların hırslarından,

bir tane online staj yapıyoduk staj dediysem her gün bir departmandan gelip sunum yapıp gidiyolardı. Kızın biri her gün linkedinde bunu paylaşıp bugün şu bey/hanımdan bu konuda çok değerli bilgiler dinledik falan filan diye bir sürü şey yazıyodu dümenden. 1 saatlik sunum dinleyip bunu linkedinde anlatacak kadar da hırslı olmayan be kardeşim bu kadar sevmeyin bu hayatı

• bariz testosteron eksikliği. hormon testi yaptır

• sonmacındakaleyegecenadam S kullanıcısına yanıt
    haha ne demek istediğini çok iyi anladım ve iş dünyasında öyle sosyal takılan tipler yükselir bak söyliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofapla düzelir mi hocam? :)

senin relapsen çok pişman ettirir bu kadar baglanma bu olaya hocam benden demesi. bu bağımlılıgı yenen adam yok dünyada 0.

konuya gelecek olursak test yaptirmakla kim ugrascak hocam ,ölsem gitmem hastaneye

• Yanlış davranış gerçi rekabetten rekabete değişiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nofap deyip geçme hocam bilimsel olarak kanıtlanmış okumaıdm ama makalaler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kacinci gundesin ne zaman basladin ilk olarak bide

• rekabet fakir geleneğidir, zengin adam rekabet etmez kenara çekilip izler. yiyecek ekmeğin yoksa yada istediğin gibi yaşayamıyorsan başka seçeneğin yok rekabet edeceksin

• ben yapamıyom ki daha dün yaptım her gün yapıyom. max 40 gün mü ne dayanmıştım

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

bugünün izleyenleri dünün rekabetçilerydi. aileden hazıra konmamışsa

• e daha ne her yerde nofap nofap konusuyosun

sana diyorum o işi bırakamazsın bu kadar net

inanılmaz olağanüstü bişey oldu 3 ay yaptın diyelim ki o bile imkansıza yakın, 110. günde seriyi bozmayacağının garantisi yine yok

üni yıllarım bu saçmalıkla geçti ama sonra fap yapan adamların bile ne kadar başarılı oldukları gozume carpmaya basladi

bence hiç kendini aylarca yıllarca yorup daha fazla tuketme

ben zamanımı boşa harcadım sen harcama

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

aynen oyle

benim bu gerçeklere varışım üni yılında oldu

mal bi cocuk vardı yanımda ben osbir olayından nefret ederken utanırken, cocuk gelir bana ne zaman nası osbir patlattigini falan anlatırdi oha falan derdim yani mal gozuyle bakardım cocuga

fakat gel gelelim cocuk derslerinde falan basariliydi hatta okulun en teşekkürlü çocuklarından biriydi şimdi de çok sağlam bi yerde işe girdi 150 tane güzel kızla konustugunu gordum saglam para da kazanıyor oh mis :) çocugun hayatı mükemmel ötesi :)

işte o an anladım bu işlerin boş iş oldugunu. nofap yapmanız sizi mükemmel adam yapmayacak. veya siz ezik biriyseniz emin olun fap yapmanız onun sebebi değil, sonucu sadece.

• herkesin dopamin ödül sistemi bir değil ki. aynı şekilde hasar almamış olabilir. nofap bi araç önemli olan dopamin ödül sistemini düzeltmek

• ben seni uyardım

2 yıl sonra bu işleri komple bırakınca epsilon haklıymış kendimi boşuna kasmışım diyeceksin

• hoca zaten senin dediğin gibi yaşıyorum. ve bitiğim. tıpkı senin gibi. ya yanlış yaşıyoz. ya doğru yoldayız bilemedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.