Bildirim
Renault 5'i nasıl bilirsiniz???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
bir de yedek parçaları bulunur mu, fiyatları nasıldır? -
parça olarak bilemicem
ama şehir içi için güzel bi araba
fiat 126 bis ile bu reno 5 şehir içi için A noktasından B noktasına gitmek için üretilmiş arabalar
o yüzden çok fazla bişi beklemiceksin...
zamanında baya ekonomikti ama motor teknolojisinin yenilere nazaran biraz eski kalması nedeniyle çok fazla ekonomi suncağını zannetmiyorum
ama yine de onun yaşında arabalara nazaran ekonomiktir... -
yedek parca bulmak ölüm -
bu reno 5 arkası bi garip olan miniminnacık otomobil değilmi çocukluğumdan berihiç görmedim desem yeridir
BENCE:
biraz eski oldupundan parçası üretilmez ve parçacılarda parçalarıda olduğunu sanmam eğer zannettiğim arabaysa -
o kadar deil baya var yollarda hala
quote:
Orjinalden alıntı: tsuyoi
bu reno 5 arkası bi garip olan miniminnacık otomobil değilmi çocukluğumdan berihiç görmedim desem yeridir
BENCE:
biraz eski oldupundan parçası üretilmez ve parçacılarda parçalarıda olduğunu sanmam eğer zannettiğim arabaysa
-
sahin al tak lpg kullan her yönden reno5e göre daha rahat edersin -
-
valla bencede parça sorunu yüzünden hiç bulaşma derim.sonra hurdacı hurdacı gezersin.ayrıca uygun fiyat dediğin ne kadar uygun.biraz daha koy twingo al bence en azından daha yeni araç ve parçasını bulursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 12 Ocak 2006 9:27:41 > -
motor parçası r9larla uyumlu diye biliyorum,motorda sorun yaşamazsın. -
arabayı 4000 ytl'ye buldum.belki ufak bir inddirim daha olabilir. -
walla kareş bir arkadaşımda vardı stopları aylarca bulamadı aylar sonra fransadan zor bela getirtti eski birtane , o ayarda yani hacim olarak suzuki alto maruti falan var onların parçalarının daha yaygın olduğunu biliyorum , birde arkadaş benzin istasyonuna pek uğramazdı yani yakıtı kokluyor anlıyacağın...burada birtane var mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkcemre29 -- 12 Ocak 2006 16:45:29 > -
yine motor parcalari bulunabiliyor da r12,r9 dan uydurularak gorunusu ile ilgili olan far,tampon v.s. bulmasi biraz zor ama o fiyata iyi gibi kac model yazmamissin gerci. -
bulursan 1.4 olanları var sanırım R9 spring ile aynı motor belki biraz daha fazla yakar ama parça konusunda sıkıntın ve masrafın daha az olur. -
araç 90 model. -
bence broadway bak,1 milyar koysan üzerine 90 model civarı bulabilirsin.satışı daha kolay olur,hem daha memnun olursun -
quote:
Orjinalden alıntı: rapimnet
yedek parca bulmak ölüm
kesinlikle katılıom yedek parça bulmak ölüm bu araba için
zaten piyasada parçası kalmadı elden bulursan belkii.. -
Gencligimde hayalini kurdugum arabaydi turkiyede tutmadi sadece 1 sene geldi 1990 da. Twingo da oyle 97- 2000 arasi geldi evet parca sorunu var yil olmus 2017
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X