Şimdi Ara

RENAULT'A İLK ACI DENEYİMİ YETMEDİ GALİBA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RENAULT YILLAR ÖNCE SCENİC 4*4 MODELİNİ SUNMUŞTU OTO PİYASASINA FAKAT RENAULT BAYİİ VİTRİNLERİNİ SÜSLEMEKTEN ÖTEYE GİDEMEDİ DAHA ÖNCE YAŞADIĞI ACI TECRÜBEYE RAĞMEN RENAULT HALA USLANMADI GÖRÜNÜYOR ÜSTELİK ŞU ANDA SUV SINIFINDA ÇOK ÇOK İDDALI MARKALAR VE MODELLER OLMASINA RAĞMEN RENAULT YİNE VİTRİNLERİ SÜSLEYECEK BİR ARAÇ DAHA ÇIKARMIŞ..

Son dönemlerde SUV’lara benzemeye çalışan lifestyle otomobillerinin sayısında artış var. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan VW Cross Touran, Skoda Roomster Scout gibi otomobillerden sonra Renault’ da bu furyaya Scenic Conquest ile katılma hazırlığında. Tıpkı bahsi geçen diğer modeller gibi yükseltilmiş karoserli olan bu Scenic, saydığımız araçlar gibi önden çekişli. Oysa ki Renault ilk nesil Scenic’in RX4 adlı dört tekerlekten çekişli versiyonu üretmişti.

Standart bir Scenic’e göre yerden yüksekliği 20 mm arttırılan Scenic Conquest, plastik kaplamalı çamurluk dodikleri, güçlü görünüm sağlayan siyah grafit renkli tamponları ve alüminyum tampon altı koruyucusuyla diğer Scenic’lerden ayrılıyor.

Haziran 2007’de Avrupa’da satışına başlanacak Scenic Conquest’in 2.0 lt 16V 135 HP, 1.6 16V 110 HP benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.9 lt turbodizel 130 HP ve 1.5 litre turbodizel 105 HP motor seçenekleri de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin2006 -- 22 Şubat 2007; 19:47:29 >

• Önden çekişli olması garibime geldi. 4x4 çok daha iyi olurdu. Ama vardır bi bildikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Önden çekişli olması garibime geldi. 4x4 çok daha iyi olurdu. Ama vardır bi bildikleri.
    Dizaynı hiç güzel olmamış sahsen almam
    birde 2.0 litre motor nasıl 135 hp oluyor en azından 150 hp cıkarması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 22 Şubat 2007; 19:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackkk

Dizaynı hiç güzel olmamış sahsen almam
    birde 2.0 litre motor nasıl 135 hp oluyor en azından 150 hp cıkarması gerekir

Alıntıları Göster
    hani derler ya sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer bunu renault hiç duymadı galiba zaten acı bir tecrübe yaşamıssın ne demeye tekrar aynı şeyi deniyorsun yapacaksan sıfırdan bir suv yap bu araç ilk scenic 4*4 gibi renault mağaza vitrelerini süsleyecek okadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcin2006

hani derler ya sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer bunu renault hiç duymadı galiba zaten acı bir tecrübe yaşamıssın ne demeye tekrar aynı şeyi deniyorsun yapacaksan sıfırdan bir suv yap bu araç ilk scenic 4*4 gibi renault mağaza vitrelerini süsleyecek okadar...

Alıntıları Göster
    tasarım iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

tasarım iyi değil

Alıntıları Göster
    sadece cross modasindan geri kalmak istememis,4x4 kesin cikartirlar,yoksa bir anlami yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

sadece cross modasindan geri kalmak istememis,4x4 kesin cikartirlar,yoksa bir anlami yok

Alıntıları Göster
    bu araç türkiye de tutulmadı ancak diğer avrupa ülkelerinde tutulmuş olabilir o yüzden böyle yeni bir versiyon için harekete geçmişlerdir ne de olsa avrupalılar bu tür araçlara meraklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

bu araç türkiye de tutulmadı ancak diğer avrupa ülkelerinde tutulmuş olabilir o yüzden böyle yeni bir versiyon için harekete geçmişlerdir ne de olsa avrupalılar bu tür araçlara meraklı

Alıntıları Göster
    ben bir dergide okumuştum genelde hiç tutulmamıştı ve renault firmasının en acı tecrübelerinden biri idi..

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

• quote:

ben bir dergide okumuştum genelde hiç tutulmamıştı ve renault firmasının en acı tecrübelerinden biri idi..

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

Alıntıları Göster
    hiç bir özelliği yok bide 50 ytl'nin üstünde fiyat verirler bari 4x4 yapsalardı ama nehikmet anlayamadım.hadi hayırlısı.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

hiç bir özelliği yok bide 50 ytl'nin üstünde fiyat verirler bari 4x4 yapsalardı ama nehikmet anlayamadım.hadi hayırlısı.!!

Alıntıları Göster
    dogru, fazla satmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmali

dogru, fazla satmaz

Alıntıları Göster
    indirimden faydalanan askerler bile almaz bunu eheheh ama biliyosunuz nissan la ortak renault yakında 4x4 bi arac cıkartabılır nıssan dan faydanalarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

indirimden faydalanan askerler bile almaz bunu eheheh ama biliyosunuz nissan la ortak renault yakında 4x4 bi arac cıkartabılır nıssan dan faydanalarak

Alıntıları Göster
    4 x 4 kaleos consept leri vardı...yeni platform üzerine adam gibi bir 4 x4 çıkarıcak renault önümüzdeki yıllarda.....
    Araya sıkıştırmışlar sanki formaliteden yapılmış gibi....Güzel durmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

Alıntıları Göster
    renault racoon diye suv modeli çıkaracaktı ama bi anda nissan Qasgai modeli çıktı galiba reno suv hayalini bu modelle kapattı hayallerini 2008 yılına erteledi..

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

• quote:

renault racoon diye suv modeli çıkaracaktı ama bi anda nissan Qasgai modeli çıktı galiba reno suv hayalini bu modelle kapattı hayallerini 2008 yılına erteledi..

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

Alıntıları Göster
    arkadaşlar resme iyi bakın photoshop bu

• quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Önden çekişli olması garibime geldi. 4x4 çok daha iyi olurdu. Ama vardır bi bildikleri.
    yaw madem yapıosn bıraz guzel tasarla baksanıza camlar kocaman hiçbi ince çizgi yok .. ben begenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anshered

yaw madem yapıosn bıraz guzel tasarla baksanıza camlar kocaman hiçbi ince çizgi yok .. ben begenmedim

Alıntıları Göster
    Scenic 4x4 Cok daha guzeldi, Ayrica Benim Begendigim Bir aracti. Dizel Olmamasi nedeniyle almamistik.
  • RENAULTUN BENCE BU CONCEPT OLARAK YAPTIĞI SUV MODELİNİ ÇIKARMASI GEREK SCENİC SUV MODELİ FAZLA TALEP ALMAZ AMA BU SUV RENAULTA İDDAA KAZANDIRABİLİR..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

RENAULTUN BENCE BU CONCEPT OLARAK YAPTIĞI SUV MODELİNİ ÇIKARMASI GEREK SCENİC SUV MODELİ FAZLA TALEP ALMAZ AMA BU SUV RENAULTA İDDAA KAZANDIRABİLİR..

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

RENAULTUN BENCE BU CONCEPT OLARAK YAPTIĞI SUV MODELİNİ ÇIKARMASI GEREK SCENİC SUV MODELİ FAZLA TALEP ALMAZ AMA BU SUV RENAULTA İDDAA KAZANDIRABİLİR..

tasarımı gerçekten çok güzel modern bir tasarımı var

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Alıntıları Göster
    tam benim pedere göre..

bizim scenicin altı alçak geliyor; iki kişi ile bile kasislerde yere sürttüğü oluyor..4x4 çok da gerekli değil zaten; araziye girecek halin yok ya bununla..

scenic 4x4 güzel bir araçtı; freelandera tercih ederdim..çok daha güvenli ve içi çok daha büyüktü rakiplerinden..ama pek satmadı..yanlış zamanda çıkartılmıştı çünkü..

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.