Renault DUSTER 4x4 inceleme - Fiyat/performans dengesini koruyor mu?
-
-
Ben cevap vereyim hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reklam için bizim emektar foruma kadar düşmüşler, demek ki Renault cephesinde satışlar yokları oynuyor
beter olsunlar, saat gibi işleyen mekanizmaları sırf kendini akıllı sanan 3-5 kişinin fikrinden yola çıkıp değiştiren firmalara bir ayrı kuruluyorum, oh olsun
-
+1453
evet heryerde duster reklamları dönüyor bu fiyatlarla o araç olmaz kardeşim bunu nasıl anlamıyorlar nasıl pazar araştırması nasıl fiyat belirleme yapıyorlar ???
evet eskisine göre kapı kolları arka disk fren , güzel konsol bunlar iyide bundan çok daha kaliteli aynı paraya chery varken kim duster alsın ?
nerede 1.2 EDC ? nerede 1.2hybrid
fransız forumu bunların 2025 de geleceğini yazıyor hala bu fiyata almak isteyen varsa beklesin ,üstelik 2025 de 1.2 140hp olarak satışa çıkarılacakmış bunun EDC liside çıkacakmış ve fabrikasyon 1.2turbo LPG de çıkacakmış
-
honda hrv bin basar buna. sağlamlık teknolji kısmında güvenlik konfor ve daha bir çok yönden bu külüstürden çok çok iyi.
-
ekonomik ve erişilebilir bir model olmak için otomatik bagaj kapağından feragat etmişler ve 1750den başlayan fiyatlara düşürmüşer gülsem mi ağlasam mı..
-
-
Avrupalı sözüm ona ekonomik firmalar, Çinli Premium fiyatına gidiyor.
Elektrikli ayna olmayan Taliant, elektrikli koltuk olan Chery fiyatında neredeyse.
hibrit hrv tam da 1750 liradan başlıyor ama 4 çeker değil. yoksa karşılaştırılabilecek bir araba değil daha birkaç yıl önce burada "leğenden evde kendiniz de bir dacia yapabilirsiniz" diye dalga geçilen dacia.
-
Arkadaşlar, Duster Journey paket 1.33tce Edc kullanıcısı olarak, yeni duster ön siparişine yazılmıştım. Full hybrid otomatik versiyonunu almayı düşündüm fiyatının da taş çatlasın 1.499 olacağını düşündüm. Çünkü lansmana özel ve önsiparişe özel bir fiyat olur diye düşündüm. Hybrid olsun az yaksın dedim biraz da güncel olsun dedim. Güncellenmiş plastik aksamlı bir duster ne kadar pahalı olabilirdi ki? 3 ay fiyat açıklamadılar, 20bin lira ön sipariş bedeli de öyle bekledi. Bayi aradı dedi ki aracınız geldi opsiyonlarla birlikte 1.625 kulaklarıma inanamadım. Siparişi iptal ettim. Gittim 1.620 fiyata 15bin km de Mild-hybrid otomatik Austral Alpine paket C sınıfı üst segment bir araç aldım bu duster dan çok üst düzey bir araç. İçi dışı efsane, içi çok geniş.
1 ay sonra techno full hybrid Duster tekrar zamlandı şimdi 1.750 falan. Gerçekten çok saçma aşırı saçma bir fiyat. 1.750 ye çok güzel SUV araçlar var. Sıfır bile var.
-
Ne kadar çok köpürtüyorlar şu markayı anlamıyorum be abi ..!
Adınada Renault markasını eklesende değişmeyen şey kalitesiz ve adi bir arazi suv markası Duster. Bir zamanların ülkemizde baya satan Rus yapımı Lada markası arazi otomobilleri gibi.
Eğer bu özelliklerde Renault Dusterin fiyatını 1.0 ile donanımına göre 1.1 M arası satışa çıkarsaydınız en çok satan Suv markası olurdunuz ülkemizde ve sürümden malı götürürdünüz.Ama siz kendinizi kaliteli suvlar ile bir tuttuğunuz için çok satacağınızı sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 28 Eylül 2024; 1:23:56 > -
duster dacia'nın belki de tek alınası modeliydi. o fiyata sundukları çok iyiydi. avrupa'da bu yüzden deli gibi satıyor. ama bu fiyatla türkiye'de işi biter bence.
-
1700lere çıktıktan sonra 4x4 Vitara,s cross gibi seçenekler varken full dustera verilecek para taş çatlasın 1400dür
Balatalarí yakmış bunlar,gerçi forumda ÖTV MTV yazıp bu saçma sapan kazık fiyatlara arka çıkan bir güruh var ,adamlar herhalde onlara güveniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Eylül 2024; 9:28:28 >
Yap 1200-1300 satsın. Bu parayı haketmiyor.
test sürüşü yapmak isterdim.
-
Baksana 2-3 yorum üstte daha ucuza Austral alan var.
Yakında Taliant'ta Megane'ı geçer.
Renault sadece satis yapıyor hatalı ayıplı arabalarının arkasında durmuyor. Servislerde arızayı bulmak için bile para istiyor.cok yazik renault markasına.
-
Daha bir ay önce 1586000 TL idi ne ara 1751000 TL oldu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
reklam için bizim emektar foruma kadar düşmüşler, demek ki Renault cephesinde satışlar yokları oynuyor beter olsunlar, saat gibi işleyen mekanizmaları sırf kendini akıllı sanan 3-5 kişinin fikrinden yola çıkıp değiştiren firmalara bir ayrı kuruluyorum, oh olsun |
Avrupalı sözüm ona ekonomik firmalar, Çinli Premium fiyatına gidiyor. Elektrikli ayna olmayan Taliant, elektrikli koltuk olan Chery fiyatında neredeyse. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X