Şimdi Ara

Renault Europa 19 1.9 dizel Almak uzereyim ! Fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir akrabadan komple orjinal beyaz renk 97 model reno 19 almak istiyorum aracta 1 parca boya var arka kapida baska bisey yok motorunda tik yoo diyor hidrolik direksiyon on cam otomatik ozelligide bu araba diri muayne yeni celik jant ort halli lastik var 200 binde fiyat 7 lira ne dersiniz ? Piyasasi varmi elimde.kalmasin :) kac kurus yakar ? Vergisi yuksekmidir ?tesekkurler bilgiler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 21 Haziran 2015; 18:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen al.7 bin lira çok ucuz yahu

• 7 liraya şahin yok.Al hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

7 liraya şahin yok.Al hemen.
    Fiyat iyi.
  • Hemen alda düzgün aracı nıye bu fiyata versinler ?vardır onda bir bit yeniği.dikkat etmende fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak forumu hemen git al bence muhtemelen bir sıkıntısı falan var motor yönünden

• Oha şahinler 12-13 lira gerçekten bir sıkıntısı yoksa hemen al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almayacaksan bana yönlendir ben alayım hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferik dizel motor var o araçta kolay kolay bişey olmaz ona. 7 liraysa kaçırma bence komple boyalı bile olsa alınır.

• La 97 modelde komple boya olsun gene al.

• Arkadaslar piyasasi var mi ? Bu aracin smdi bir uno buldum 4500 tl 70s ufak tefek masrafli ikisinden birini alicam ?

• Hocam birak Uno'yu falan.Butce 7 bin tl'ye yetiyosa dusunmeden al Renault'yu.

• Bu reno 19 1.9 larda motor kulagi kesme sikintisi var. Sık sık kesiyor. Dikkat et yipranmis bir aracsa cok yorar seni ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam birak Uno'yu falan.Butce 7 bin tl'ye yetiyosa dusunmeden al Renault'yu.

Bu renonun piyasasi nasil gidermi ? Nekadar ederi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bu reno 19 1.9 larda motor kulagi kesme sikintisi var. Sık sık kesiyor. Dikkat et yipranmis bir aracsa cok yorar seni ...

Valla okadr bilmiyorum temiz deniyor 200 binde arac kazasida yok uno da aklimda 96 model 4500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Bu reno 19 1.9 larda motor kulagi kesme sikintisi var. Sık sık kesiyor. Dikkat et yipranmis bir aracsa cok yorar seni ...

Valla okadr bilmiyorum temiz deniyor 200 binde arac kazasida yok uno da aklimda 96 model 4500 tl

Valla unonun yaninda arabadir reno19. Motor sanzuman kulaklarini baktir sadece motor kaporta ile yetinme ...

• Traktor gibi calisan bir motoru var ben soyleyeyim de :) o fiyata sahinden iyidir atik yag koysan gider.

• quote:

quote:

quote:

Valla unonun yaninda arabadir reno19. Motor sanzuman kulaklarini baktir sadece motor kaporta ile yetinme ...

Anladim.peki piyasasi nasil satmak istesek satilirmi hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Traktor gibi calisan bir motoru var ben soyleyeyim de :) o fiyata sahinden iyidir atik yag koysan gider.

Piyasi ne durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN

quote:

quote:

quote:

Anladim.peki piyasasi nasil satmak istesek satilirmi hemen

Alıntıları Göster
    Arkadaşların dediği gibi o fiyata gerçekten tek parça boyalı ise hemen alabilirsiniz aracı. Motoru ile ilgili bir sorun çıkmaz inşallah bir kere motor ustasına gösterin yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.