Şimdi Ara

reno- megane I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilandaki arabayı almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. ilk arabam olacak. sizce nasıl fiyat ve kullanım olarak. ?
    http://www.sahibinden.com/1999_abs-klima-2_airbag_hatasiz_megane-97WQQaXQQ19806248WQQpXQQdisplayitem

• Ben olsam böyle ilanları ciddiye bile almazdım.

İstanbulda ikinci bir arabanın olmadığı bir evde 11 yılda 100.000 km bana hiç inandırıcı gelmiyor.
    Benim arabam kapının önünde duruyor çoğu zaman, servis kullanmama rağmen yılda 10000 km yapıyorum.

Nedense bu sahibinden.com da 10 yaş civarı araçların çoğu ya 100.000 ya da 120.000 km küsuratsız hem de.

11 yaşındaki bir araç nasıl mükemmel oluri(stisnalar dışında ) anlamak mümkün değil. İnsan ilana bir iki cümle yazar araç hakkında, illa ki telefonla arayıp tek tek sormak mı gerekiyor.

Size de tavsiyem ikinci elde ilanına ayrıntılı bilgi veren, dürüst izlenimi veren, aracını abartmayan ilanlara bakmanız.

Genelde alsatçılar ya da galericiler abartır ilanı, beyefendiler çok meşgul olduklarından ilanların açıklama bölümüne " sahibinden temiz", " otomatik .... 2004 model", "yer uçağı", "eşi benzeri yok".... vs gibi kısa ve hiç bir şeye yaramayan cümleler kullanırlar.

Bu tür adamlardan ucuza bile satsa birşey almamak lazım.

• Bence fiyatı iyi kullanım olarak konforlu bir araç. Piyasası olan modellerden biridir. Ayrıca araç full, iyi bir ustaya göstermek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeybek87

Bence fiyatı iyi kullanım olarak konforlu bir araç. Piyasası olan modellerden biridir. Ayrıca araç full, iyi bir ustaya göstermek gerekir.

full mükapaklı jant var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ

quote:

Bence fiyatı iyi kullanım olarak konforlu bir araç. Piyasası olan modellerden biridir. Ayrıca araç full, iyi bir ustaya göstermek gerekir.

full mükapaklı jant var

Alıntıları Göster
    Full dediğim çift hava yastıklı ondan söyledim.

• quote:

bu araç megane ın en baz modeli bir full kelimesidir millet tutturmuş gidiyor hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ

quote:

full mükapaklı jant var

fiyatı iyi bence güzel araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    İŞTE 2008 HONDA ACCORD SEDAN
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

bu araç megane ın en baz modeli bir full kelimesidir millet tutturmuş gidiyor hadi hayırlısı...

Yorumları beğenmiyorsun o zaman bildiğini adam gibi yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeybek87 -- 25 Aralık 2009; 20:25:39 >
  • quote:

quote:

quote:

ağır ol ben sana hakaret edici bir kelime kullanmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

ağır ol ben sana hakaret edici bir kelime kullanmadım

Alıntıları Göster
    Hakaret etmedim zaten. Laf atmadan yazarsan daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Ben olsam böyle ilanları ciddiye bile almazdım.

İstanbulda ikinci bir arabanın olmadığı bir evde 11 yılda 100.000 km bana hiç inandırıcı gelmiyor.
    Benim arabam kapının önünde duruyor çoğu zaman, servis kullanmama rağmen yılda 10000 km yapıyorum.

Nedense bu sahibinden.com da 10 yaş civarı araçların çoğu ya 100.000 ya da 120.000 km küsuratsız hem de.

11 yaşındaki bir araç nasıl mükemmel oluri(stisnalar dışında ) anlamak mümkün değil. İnsan ilana bir iki cümle yazar araç hakkında, illa ki telefonla arayıp tek tek sormak mı gerekiyor.

Size de tavsiyem ikinci elde ilanına ayrıntılı bilgi veren, dürüst izlenimi veren, aracını abartmayan ilanlara bakmanız.

Genelde alsatçılar ya da galericiler abartır ilanı, beyefendiler çok meşgul olduklarından ilanların açıklama bölümüne " sahibinden temiz", " otomatik .... 2004 model", "yer uçağı", "eşi benzeri yok".... vs gibi kısa ve hiç bir şeye yaramayan cümleler kullanırlar.

Bu tür adamlardan ucuza bile satsa birşey almamak lazım.

Km'si ile oynanmış olabilir ama olmayabilir de... Mesela babam arabayı sitenin otoparkında yatıra yatıra sonunda çürütmüştü. Yılda 2-3 bin km yapıyordu. Onun da yarısını yazın tatile giderken uzun yolda yapıyorduk. Demek istediğim, böyle insanlar da var. Herkes yılda 20 bin km yapmıyor. Haftaiçi işe servisle gidip sadece haftasonu arabasını kullanan çok insan var. Özellikle büyükşehirlerde.

• quote:

Hakaret etmedim zaten. Laf atmadan yazarsan daha iyi olur.

adam gibi yaz derken ne demek istiyorsun o zaman?
  • quote:

quote:

Yahu bunu kimse bilmiyor işkembeden sallıyor.

Megane Donanımları
    RTA-baz
    RTE-orta
    RXT-full

Diğerlerini ve motorunu da ayrıntılı yazarım isterseniz. Yanlış bilgi verilmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3543

quote:

quote:

Megane Donanımları
    RTA-baz
    RTE-orta
    RXT-full

Diğerlerini ve motorunu da ayrıntılı yazarım isterseniz. Yanlış bilgi verilmesin

Alıntıları Göster
    RXT-full

birde rxi vardı

• quote:

quote:

quote:

Megane Donanımları
    RTA-baz
    RTE-orta
    RXT-full

Alıntıları Göster
    Ben RTE olduğunu farketmedim. Çift havayastığı olduğu için full dedim. Kullanmışlığım var. 1999 model RXT lerde en fazla çift hava yastığı var. Allaha şükür donanımlarını biliyoruz. Evet RXI var ama 2000 den sonra eklendi bu donanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeybek87 -- 25 Aralık 2009; 22:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

quote:

RXT-full

birde rxi vardı

RXi modelide full donanımdır fakat makyajlı model için geçerli yani 2001 ve üstü modellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3543 -- 25 Aralık 2009; 23:06:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

quote:

RXT-full

birde rxi vardı

RXi modelide full donanımdır fakat makyajlı model için geçerli yani 2001 ve üstü modellerde

Alıntıları Göster
    makyajlı kasalara göre fazla piyasası yok bu yönden düşünürsen alma, brodwaylar bile 8-9 bin tl yaparken reno19 lar 11-12 diyelim piyasasına, bu araba sonuçta megane her ikisinede 10 basar abs, çift hava yastığı, klima bir arabada bulunması gereken özellikler var ama iyi araştır kazası, darbesi, çürüğü, olmasın km ve model de çok önemli değil ama hatasız olması çok önemli yoksa elinde kalır, ama orjinal bir arabayı birde reno olduktan sonra istediğin zaman satabilirsin, rengi çok tutulan bir renk değil, iyi pazarlık yap düşürebildiğin kadar düşür ama adam arabasına güveniyorsa pek sıcak bakmaz sıkışıktır o zaman belki düşer orası sana kalmış hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: hellix

makyajlı kasalara göre fazla piyasası yok bu yönden düşünürsen alma, brodwaylar bile 8-9 bin tl yaparken reno19 lar 11-12 diyelim piyasasına, bu araba sonuçta megane her ikisinede 10 basar abs, çift hava yastığı, klima bir arabada bulunması gereken özellikler var ama iyi araştır kazası, darbesi, çürüğü, olmasın km ve model de çok önemli değil ama hatasız olması çok önemli yoksa elinde kalır, ama orjinal bir arabayı birde reno olduktan sonra istediğin zaman satabilirsin, rengi çok tutulan bir renk değil, iyi pazarlık yap düşürebildiğin kadar düşür ama adam arabasına güveniyorsa pek sıcak bakmaz sıkışıktır o zaman belki düşer orası sana kalmış hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    Araç sanırım kazalı. Direksiyon ile hava yastığı rengi farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

nerden anladın fotolardanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellix

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

nerden anladın fotolardanmı

Alıntıları Göster
    Güzel bir arabaya benziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristo48 -- 29 Aralık 2009; 9:07:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.