< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestanealtcizgi -- 8 Mart 2018; 18:30:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestanealtcizgi -- 8 Mart 2018; 18:30:17 > |
Şu cümleyi Kılıçdaroğlu söyleseydi, binlerce radikal manyak chp binasını basmıştı.
|
Kesinlikle bir update lazım. Yolsuzluk ve kul hakkı artık haram olmamalı.
|
Pusuya yattım. Bakalım malum tayfa konuyu nasıl saptırıp, olayı çarpıtma peşine düşecek.
Artık bir tık üstü sarayımda halkımın ve vatanımın geleceği için çalışırken vahiy geldi. Peygamberliğimi ilan ediyorum diye bir açıklama bekliyorum. |
Abbovv.
Bu sefer kandirani ciddi manada merak ediyorum |
Bence dinler zamana uymuyorsa kesin insanlar tarafından uydurulmuştur. Bunun başka bir izahı olamaz.
|
Gayet güzel bir şey söylemiş ancak açtığınız İmam Hatipler bunun tam tersi durumda şu an. Sorgulamayan, dogmatik bir kesim yetiştiriyorsunuz bilimle ilimle de pek alakaları yok.
Orta Doğu'yu bataklıktan kurtaracak olan da bu güncellemedir keşke bunu erken fark etselerdi. Yine de hiç beklemeyeceğim bir konuşma olmuş tebrik ediyorum. |
Güncelleme, zam gelmesinden iyidir...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 8 Mart 2018; 22:47:21 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 11 Mart 2018; 12:47:30 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 8 Mart 2018; 17:10:53 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 8 Mart 2018; 17:28:10 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Mart 2018; 17:37:34 > |