arkadaşlar 29 eylül 2010 tarihinde ankara 60. noterde araç devir işini hallettik. aracımı üstüme aldım. eldenmi alıcaksınız adresinizemi gelsin ruhsatınız adrese gelsin dedim. adresimi kayıt ettiler. tabi ben antalyadaki adresimi. neyse antalyaya geldim . ruhsatı bekler oldum 15 gün 1 ay 2 ay oldu hala yok ruhsat. 15 gün önce kadar en yakın ptt şubesine gittim bana ait bi belge olmadığını söylediler. sonra ankarada etimesgut trafik şubesine mail attım sorunum ile ilgili cevapta noter satış belgesindeki alt kısımda yazan talimatlara uyunuz diye yazıyordu.. aynen yazıyorum.
Araç Tescil Belgesinin 15 gün içinde elden ETİMESGUT ilçe emniyet müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğinden teslim alınmaması halinde belgeniz PTT(aps)yoluyla ikamet adresine gönderilicektir.İkamet adresinde bulunulmaması halinde 10 gün içerisinde PTT şubesinden , 10 günden sonra ise belirtilen tescil kuruluşundan elden teslim alınılabilecektir..
ben bundan direkt olarak bişi anlamadım. şimde ben ankara etimesgut trafik şubesindendemi yoksa antalya yani uncalı trafik şubesindenmi alıcam ruhsatımı ?
bilgisi olan arkadaşlarımız bana yardım ederlerse sevinirim
benm ordan anladıgım etimesgut trafik subesınden alınacak anlamı cıkıyor. ama keske devir işlemının ardından hemen trafık subesıne gıdıp ruhsatı cıkartsaydınız. 2-3 dakıkada halledıyorlar. siz yinede bi uncalı trafiğe gidin sorun belkı ordan da cıkarttırılabılıyordur, sıra falan da olmuyor ztn 5-10 dakkada işinizi halledıp donersınız.
teşekkürler yorum için ancak ankarada şansa uygun bi araba çıkıp aldım hemende döndüm antalyaya .. ilk arabam oldugu içinde hemen halledildiğini bilmiyordum .:(