Şimdi Ara

Rust mı Titanfall mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rust yada Titanfall alıcamda arada kaldım hangisi alacağımı şaşırdım Titanfall'un şuanaki oyuncu sayısı ve durumu nasıl bilgi vericek varmı alınırmı şu zamanda Titanfall Rust alıcam yoksa Rust'ın durumnunu biliyorum ama Titanfall alsam sıkılırmıyım onuda düşünüyorum genelde FPS oyun oynarım am Survivalda seviyorum sadece sizden isteğim şu zamanda Titanfall alınırmı durumu nedir oyuncu sayısı falan filan bilgi verirseniz sevinirim
    Teşekkürler ^^

• öncelikle bilgim olan titanfall konusunda bilgi vereyim.
    ilk çıktığında xbox 360'da şimdilerde de pc de oynuyorum ortalama her zaman 100 kadar oyuncu oluyor. ama genelde takım savaşı ve bayram kapmaca bölümlerinde adam oluyor özellikle oynayanların %60'ı takım savaşı bölümünde bulunuyor. türk oyuncular yok desem daha doğru olur. ilk çıktığında her hafta maçlar yapılırmış ama artık o arkadaşlar oyunu bıraktı ama ben hala oynamaya devam ediyorum sesli olarak oynayabiliyorsun. aksiyon hat savhada her zaman tetikte olman gerekli öyle taktik uygulayamıyorsun bodozlama dalman gerekiyor. oyunda hareketlilik bol. doğru silahla iyi sonuçlar aldığım oluyor. birde kart olayı var oyundan önce yanına 3 tane yetenek kartı alıyorsun. bu kartlar her oyun sonrasında fazla fazla veriliyor eksiklik çekmiyorsun. kartlar arasında özel silahlar gizlenme düşmanın yerini belirleme gibi farklı farklı oluyor bolca kart çeşidi var. harita az. artık bir yerden sonra haritaları ezberliyorsun. ben o kadar oynadım ki yine de sıkılmadım. hele xbox da grubumuz vardı unutulmaz maçlar çıkarıyorduk. pc de türk bulamadığım için aynı zevki alamıyorum. birde level olayı var. oyuncu sayısı çok fazla olmadığı için bazen oyunda üst level olan kişilere denk gelebiliyorsun ama iyi nişancıysan haklaman zor olmaz.

kısaca ben titanfall tavsiye ederim. ben instant gaming sitesinden aldım 27 tl tuttu. dlc'ler ücretsiz bu arada...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.