|
Rusya tarihte ilk kez Türkiye’ye şeker ihracatına başladı
-
-
olsun şahlanıyoruz..
-
Abi sekeri de üretelim omg ya
Ulan memlekette kpss saolsun sekerin her yerde uretilebilecegi malum
Akdeniz
Ege
Marmara
İc anadolu
Güneydoğu anadolu
5 bölgede yetisiyo la
Neyse kardesim kapitalizme devam komunizm gelirse stalin gibi kolhoz kurup zorla hepimizi tarlaya surerler bosver şekerden bile dis ticaret acigimiz olsun torunlara kadar borclanalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2008 yilinda ulkeden ciktim yurtdisinda calismaya basladim, o gunden beri ulkemi mahvettiginiz icin H.A.L.K'a saydiriyorum, kusura bakmayin, suc H.A.L.K'in tamamen!
-
ithalattan birilerinin zengin olmasi ulkenin kalkinmasindan daha onemli sadece kendinizi dusunmeyin bencillik etmeyin
-
X2yk ozkank kardeşim şeker fabrikaları satılınca şeker ucuzlayacak demişti ama ithal olacak dememişti.
%100 yerli ve milli ithal şeker değil mi kardeşim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretip 1 kazanmak var ithal edip 5 kazanmak var
Halen meseleyi anlayamadın mı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cari açık artmaz mı.
Çayı şekersiz içelim.
Nerde bizim çok bilmişler.
Çok bilmişler.
1500 iq nüzle konuya bekleniyorsynuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum hükümetin ülkenin yararına bir iş yaptığını düşünenler hala var mı? Daha kaç tane kanıt istiyorsunuz abu ülkenin asıl sahibi olanları türkleri sindirmek, başka ülkelere kaçırtmak, yıldırmak istiyorlar sadece. Kaç yıllık plan bu. Bu planları yaparken kendilerine bağlı sülükleri de zengin etme peşindeler. En ufak sülüğü bile zengin edecek bir gelir kapısı buluyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Malum hükümetin ülkenin yararına bir iş yaptığını düşünenler hala var mı? Daha kaç tane kanıt istiyorsunuz abu ülkenin asıl sahibi olanları türkleri sindirmek, başka ülkelere kaçırtmak, yıldırmak istiyorlar sadece. Kaç yıllık plan bu. Bu planları yaparken kendilerine bağlı sülükleri de zengin etme peşindeler. En ufak sülüğü bile zengin edecek bir gelir kapısı buluyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X