Şimdi Ara

Rüzgar türbini evde enerji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylık yaklaşık 600 kw üretim için kaç kw türbin kurulumu gerekir ve ne kadar maliyeti olur ?
    En üst verimi rüzgar türbini verir rüzgar koridorunda ev...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farate -- 18 Ocak 2022; 21:25:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 m2 arazim var doğalgaz henüz yok 600 m2 kapalı alan var ısıtılacak...
    Bunu slektrikle yapmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O aylık üretim, 833watt/saat ediyor, tam performansta çalışırsa en az 833watt türbin lazım, yarı hızda çalışırsa 1666watt türbin lazım.

Fakat sen 600m2 alan diyorsun orayı ısıtmak için herhalde 50bin watt yeter :)

orayı anca şunla ısıtırsın Mazotlu Isıtıcı - Hepsiburada

• Rüzgar türbini direk ısıtıcıya bağlanabilir ve elektrik düzenleyici ekipmanların akıl almaz fiyatından kurutulanbilir belki böylece. Isıtma devamlı ise rüzgar sistemi destek için olur, işi garantileyen unsur hazırlanmıştır. Kömür, odun, vb yakıt gibi.

Rüzgar türbinlerinde kendin yap projeleri için bi hayli aşılması gereken sorun var. hazır alacaksanız yani projenin parası hazırsa; detaylı bilgi verin ki uzmanları dahil olsun.

Isıtılaak olan nedir? ısıtılma sıcaklığı, dış ortam sıcaklıkları vb blgiler lazım.

Rüzgar türbini ile ısı pompası çevirmek yani klima sistemi kurmak, sıcaklıklar uygunsa fevkalade verimli olabilir ama yatrım bekler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.