Hocam uzun kollu gömlek ile bloodsucker ile kapişiyorsak normal:D orta seviye bir zirhtan sonra %25 35 civari hasar azalir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (55. sayfa)
-
-
Dost Kayaoğlu kabul ettirdi bu kavramı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru. Eğer hızlıca onu yükselteyim bunu güçlendireyim oradan oraya hunharca koşturayım derseniz, becerirsiniz bir şeyler ama özellikle bu oyunun sunduğu atmosfer, bir başınalık ve garibanlık hissiyatının da %95'ini ıskalamış olursunuz.
-
Dost, Enis kimdir, ne sever tanımam etmem. Oyun geçmişlerinin de çok eskiye dayandığını düşünmediğim popüler kültür oyuncuları.
Doğal olarak vuruş hissi üzerine konuşabiliriz ve bunun onlarla hiçbir ilgisi yok. Half Life 1 e dayanan ama half life 2 ile zirve yapan bu his call of duty serisi ile çok başarılı şekilde devam ediyor.
Stalker 2 oyununu ben çok beğendim, vuruş hissi zayıf ama oyunun iyi olması gereken nokta atmosferi ve bunu da dibine kadar veriyor.
Oyunun yan görevleri bile son derece kalite ve güzel yazılmış, birşeyler gelişiyor ve anlatıyor.
1 inci oyunu seven 2 yi de çok sever.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Kasım 2024; 10:44:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4K herşey full da 4070ti ve 7900X3D ile 70-80 fps alıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda kısmi Xbox controlcü desteği var. Yani anlaşılan bazılarının varlığını inkar ettiği vuruş hissinden kasıt, titreşimli geri bildirim (Xbox için haptic feedback-Dualsense benzeri bir titreşimli geri bildirim) ve bu özellik oyunda yok. Ciddi bir eksiklik. Boşa ateş ediyorsun gibi. Ama tabi zaten öteden beri bu teknolojileri kullanmayanların (hala klavye ve mause ile oyun uynayanların) bir eksiklik hissetmemeleri normal ama insanlarla dalga geçip küçümsemeleri ayrı bir garabet. Bir parça saygılı olunsa ne var ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 21 Kasım 2024; 10:43:56 > -
Oyundaki atmosfer ve sesler gerçekten çok iyi. Kombatı ve yapay zekayı pek beğenmedim diyebilirim. Performans sorunları da oyundan soğuttu. Lowda bile stuttera maruz kalmaktan gına geldi artık. Silent Hill 2'de bir şekilde idare ederek oynadım da bu kadar kısa süre sonra başka bir stutterlı oyuna zor katlanırım. Bir de bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama bazen envanteri açtığımda oyun sapıtıyor. Bir ara envanteri açıp kapattıktan sonra Skif'in elindeki çantayla silah bütünleşti, tuhaf bir görüntü oluştu. Genel olarak oyun beğenilmiş, Steam'de performans sorunlarından bahsedilen çok az inceleme gördüm. Biraz beklemeyi tercih edeceğim sanırım oynamak için. Deli gibi de oynamak istiyorum, orası ayrı.
-
Arayıp bulduğumuz bir adam resmen duvarın içine girmişti yarısı ve bir başka adam da olduğu yerde koşup duruyordu. Böyle vahim hatalara rastladım daha başta.
-
Tam ekrana aldınız mı ? Ben o şekilde almıştım 4K'ya.
Edit:Çözülmüş sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Kasım 2024; 10:31:23 > -
FPS düştü ama FPS takip ettiğim sayıların boyutu aynı kaldı normalde çözünürlük yükseldikçe sayılar boyut olarak ufalıyor.
-
Hud boyutu değiştirilebiliyor mu? Altyazıları büyük yaptım ama hud biraz ufak kalıyor 4K'da
-
Gpu kullanımlarınız ne durumda zalissyada sokakta koştururken denedim 2k fsr native aa ile en düşük 82 oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Kasım 2024; 10:44:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stalker fanlari bile laf etmeye baslamis ufakfan, diger medyalara bakiyorum da sikayetler artiyor. Mesela bize vaad edilen oyun ici hayati ben goremiyorum demisler. Oyle cok stalker yokmus, yaratiklar random yaninda spawn oluyormus, random event vs nerdeyse hic olmuyormus. Umarim kod hatasidir diyorlar ama cogu tek kod Ile oyunun en buyuk kisminin ekleyebileceklerini sanmiyorum demis.
Tam tecruube edildiginde oyun mid denilecek gibi, deneyecegim ben de gun icinde firsat buldugum an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Now da yok şuan.
-
Sabah uyandığımda bilgisayar kapalıydı. Canım Antalya'da yağmur yağınca elektrik gidiyor. Evden çıkarken indirmeye saldım. Oyun inmedikçe benim merakım artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 21 Kasım 2024; 11:9:41 > -
Save kaydetmeme/silinme sorunu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Kasım 2024; 11:16:4 > -
155 GB indiriyor üstüne yetmiyor paket açılıyor diye bekletiyor.
Oyuna giriyorsunuz bu sefer de ilk açılışta shader yüklemesi bekleniyor.
-
Belki oyun kötü olmayabilir. Eleştirilmesi ve kötü bulunan yönlerinin ifade edilmesi için çok kötü olması gerekmiyor. 13-14 sene önce geliştirilmeye başlanan (kesintiler de olsa), Unreal 5.1 ile geliştirilen, en son grafik teknikleri kullanıldığı yazılan, 60-80 ve 100 dolar ücret istenilen bir oyunun olması gerektiği kadar iyi görünmüyor. Daha önce uzun bir erteleme sürüci de yaşanmış olduğundan mazeret de yok. 15-20 dolarlık bir oyun değil ki, fena değilmiş denilip geçilsin.
-
Hah işte tüm bunlara değecek bir şey çıksa keşke karşınıza.
-
Yav adamların çalışanları cepheye gitti savaşa katıldı.
Oyunun çıkması bile mucize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X