Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.152
Cevap
79
Favori
94.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaratıklar kötü ışık hızında hareket edip tek atıyorlar genelde oyunda sağa sola kaçma olmaması dodge olayı yani büyük eksik madem böyle bir sürekli yakın dövüş olayı var kendimizi biraz koruyabilmemiz lazım karşı koyma vs...

Bide şu kırmızı bozuk silahları söküp falan parçalayamıyoruz heralde satılmıyorda illa yerre mi atmak gerek?

• ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Hocam sendemi antalyalisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedycihan kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim, dodge kesinlikle olması gerekiyordu. Yaratıklar sanki ışınlanıyor dediğiniz gibi, oldukça garip. Cyberpunk'un çıkışı gibi geldi bana.. zamanla toparlayacaklardır ama işleri zor.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Hava hala yağmurlu. Ofisten Anydesk ile bağlanıp bakıyorum iniyor mu diye. Bugün akşam Zone'a giriyoruz inşallah. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• brnbry kullanıcısına yanıt

tamam da, oyunun fiyatı ve iddialı ifadeleri mazerete yer bırakmıyor. bu açıdan bir düşünün. 20 dolar olsa ve mütevazi bir söylemle çıksa kimse bu haline kusur bulur muydu?!

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Oyunun en önemli mekanigi A-life yok. (NPC yapay zeka simülasyonu) 80 dolar verip aldık oyunu biraz enayi gibi hissetmiyorum degil. Bu sistem olmadan ha Far Cry oynamışın ha Stalker, ne farkı var ki?

• 3070 ti 2k monitör de 30-40 fps alması normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Fazla bile aliyor. 3000 serisi öldü artık kabul etmek lazim bunu. Frame gen gibi teknolojiler lazim.

• Biraz denedim gram sarmadı beni + olarak gamepass sürümü ile steam sürümü farklı sanırım? Steamde oynayan yayıncının karşılaşmadığı garip garip buglar gördüm kısa sürede kendim oynarken ilginç.

• +1. İlk bir ay Stalker fanlarının ağlamasını dinleyeceğiz aynı Cyberpunk da olduğu gibi sonradan yorumlar oturmaya başlayacak. Millet unutuyor ama Xbox'ın Starfield faciasından sonra ki ikinci amiral gemisiydi bu.

Dünden beri herkes savaş var diyor ama savaş 2 senedir varken bu oyunun net geliştirilmesi 10 yılın üzerinde. 10 yıl sonra metadan 74 görmeyi ben beklemiyordum şahsen ilk oyunu da çok seven biri olarak.

Ha belki bu da fanları arasında iyidir ama işte sadece fanları arasında iyi olacak. Bir GoW gibi, RDR2 gibi olmayı kaçırdılar.

• Oyunu daha tam deneyimleyemedim, ama optimizasyonu son zamanlarda çıkan Wukong ve SL2'den iyi duruyor.

Steam'de aldığı 10 bin yoruma göre oyun olumlu raporlanmış, ama buraya bakınca biraz fazla gömülüyor gibiS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

hele cp77 ile kıyaslamak saçmalık o oyunda npclerin kaplaması yoktu, polis arabası önünde ışınlanıyordu yolda araba yoktu hayalet şehirdi yahu asıl zone o oyundu.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bi bu oyunu aç silahla düşmana sık bir de en basitinden cod aç düşmana sık bakalım verdiği his aynı mı

eft aç sık bakalım düşmana. Eftde vuruş hissi o kadar iyi ki anlık çatışmada bile tek mermi sıktığında adamın öldüğünü anlayıp sıkmaya devam etmiyorsun. Bu oyunda şarjör boşalt görsel olarak görmeden düşmanın öldüğünü hatta bırak öldüğünü hasar aldığını bile anlamıyorsun.

sonra burada gelip boş boş ahlam kesiyorsunuz, yok dünyada konuşulmuyormuş da, böyle bir şey yokmuş da. Aynen kanka, gerçek bir tabanca ile ateş etmek ile boncuklu tabanca ile atış yapmak da aynı zaten.

hatta asetta corsa ile need for speed oyunlarında da sürüş hissi diye bir şey yok sürdüğün şey aynı araba sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 21 Kasım 2024; 12:37:50 >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

Bu vuruş hissi kavramıyla dalga geçenlerin büyük kısmı anası babası gibi Geforce Now'ı savunan TR temsilcisi abilerinden öğreniyor bunları. E malum bunlar yok diyince yok olmuyor ama işte görünce gülüp geçiyoruz, sende gül geç hocam.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Ghost of Tsushima gibi bunda da var fsr frame gen ve dlss kalite ile düzgün çalışıyor 3080 ile 100fps alıyorum 2k epic sadece fog bide mesafe high seçili yer yer kalabalıkta 60fps falan oluyor ama bu tamamen oyunun optimizesi ve cpu yükü ile alakalı bir durum. Tsushima'da asla böyle bir şey yok mesela gpu zart diye %60 70 lere düşmüyor. Tipik Unreal oyunu işte yapacak bir şey yok.

• Kankim, boş yapıyorsun. Vuruş hissi diye bir şey yok. 2 tane youtuberın uydurmasıyla bizim milletin peşine düşdügü bir hurafe. Vuruş hissi varsa neden sadece Türkler konuşuyor bu olayı onu açıklarsan memnun olurum S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)  Git Steam'de veya Reddit'te aç bir konu de şu şu oyunun vuruş hissi kötü, yok vs. Bakalım nasıl yorumlar gelecek.

Alıntılamaya korkup da pasif agresif şekilde genele konuşan üye de bilsinki Geforce Now umrumda bile degil, 4080, 7800x3d var. Banane geforce nowdan oglum S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Kasım 2024; 12:43:27 >
  • cato16 kullanıcısına yanıt

Stalker trolümüsünüz bilmiyorum ama bu hisse ingilizce de Hit Feedback denir. Bazı oyunlar sadece bu vuruş hissiyatı ile bilinir (COD / DOOM).

FPS Hit Feedback diye aratırsanız görürsünüzS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Stalker 2 de vuruş hissi iyi mi kötü mu yeterince oynamadım ama "vuruş hissi" diye bir şey yok diyen adama yalnızca güler geçerim. Enisle Dostla alakası yok konunun. Rdr2 de vuruş hissinin kralı var misal bana göre. Veya cod larda. Ya da beni pek sarmasa da remnant 2 de dehşet bir vuruş hissi vardı. Elder scrolls fanı olan ben dahi morrowind de oblivion da skyrimde vuruş hissi olmadığını savunanlardanım. Ha yaratığı kesmişşin ha duvara kılıç saplamışsın ha boşluğa rüzgara hepsi aynı.

Vuruş hissi bana göre en başta vurduğundaki ses, parçalanma-yaralanma efektinin kalitesi, görsellik ve vurduğun şeyin ya da npc nin verdiği geri bildirimle alakalı. Misal npc geriye gitse düşse ya da tam sıktığın yeri tutsa sekerek yürüse vs bunların hepsi vuruş hissini etkiler. Baya uzun anlattım ama "vuruş hissi" yalan ya diyen adama etki etmez hocam. Bence sen de kendini yorma anlamazlar 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu oynadığınızdan çok yazışıyorsunuz. Sanki çoğunuza sosyalleşmek için, tartışmak için, kavga çıkarmak için bahane çıktı. Beğenmediğimiz kısımlar olsa da oyunun sunduğu atmosfer çok nadir yakalandığından, bu atmosferi her oyun sağlayamadığı için yıllarca bu oyun beklendi. Herkes oynuyor, popüler bir oyuna benziyor, dur bakayım neymiş diye bakarsanız çabuk bırakırsınız çünkü bir sürü farklı seçeneğiniz var. Oyun ilerledikçe açılıyor ve beğenmediğimiz kısımların tolere edilmesi kolaylaşıyor. Şans verin, devam edin. Ya da oynamayacaksanız iade mi ediyorsunuz yoksa siliyor musunuz ne yapıyorsanız yapın, boşuna zamanınızı harcamayın. Beğenmediği şey hakkında bu kadar zaman harcayan, sanki namusuna dil uzatılmış gibi karşısındakine bu kadar ateşli saldıran, düşüncelerini bu kadar sert savunan başka memleket yoktur. Eline, beline, diline hâkim olabiliyorsun. Bırakmayı, vazgeçmeyi bil.

Kafasına havada uçan sepetle vurulup ölen bir Stalker'ı dinlediniz.

• Sevmedim bana hitap etmedi ya

• HDR şeysini kurcalamak isteyen varsa iyi video genel olarak ben başarılı buldum HDR fena değil.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)GamingTechyoutube
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart Of Chernobyl has good HDR out of the box BUT we can make it even better!
    https://www.youtube.com/watch?v=44LSSlK7afw
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.