Şimdi Ara

S88 Mİ W810i mi??resim kalitesi bakımından hangisi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s88 ve w810i nin resim kalitesi bakımından hangisi iyi bilen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim...iki telefon arasında kaldım ama benim için önemli olan resim kalitesi
    kullanan arkadaşlar ve bilen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa kararı vermem daha kolay olur diye düşündüm...

S88

SİZCE HANGİSİ ARKADAŞLAR????

W810İ

SİZCE HANGİSİ ARKADAŞLAR????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan915 -- 21 Mart 2007; 20:39:29 >

• hocam 2sinide kullandım w810 alalı 2gün oldu. ama s88 in resimleri daha başarılı.
    menüsü biraz daha kullanışlı olsa s88 fiyatına göre güzel bir telefon. satma nedenim de rehberin kullanışsız olmasıydı
  • @influenza,
    Arkadaşıma katılıyorum, S88 biraz daha iyi fotoğraf kalitesinde.Özellikle iç mekandaki performansı daha iyi, daha az noise yapıyor W810i'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 22 Mart 2007; 18:36:26 >
  • aralarında çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum ama w810i daa kullanışlıdır bunu biliyorum
  • Sadece resim kalitesi söz konusu olduğunda daha uygun fiyatıyla S 88 derim.
  • Genel olarak değerlendirecek olursak SE W810i'yi tavsiye ederim. CeLLaT_1905, S88'den memnun kalmamış ve satmıştı.

Telefonların kamera özellikleri benzerdir. (1:2:8, 4.8 mm) (Autofocus, macro modu vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 23 Mart 2007; 10:17:28 >
  • bende w810i tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İç mekanlarda Supercam driver 8.53'ü yükleyerek çekim yaptığınızda daha az noise oluştuğunu göreceksiniz.(Tabi hareketli nesneler için geçerli değil )

Bence de W810i'yi almalısın. S88'den biraz daha iyi bence. Ama eğer müzik vb. özelliklerini kullanmayacağım diyorsan S88 alabilirsin.
  • bende w810i yi tafsiye derim
  • Genel olarak w810i daha iyi bir telefondur.
    Kamerada çok önceler s88 ve k750i karşılaştırılmıştı ve s88'in daha canlı foto çektiği görülmüştü.(Yanlış hatırlamıyorsam)

Karizma olarak s88'i ben daha başarılı buluyorum fakat diğer konularda w810i daha iyidir...
  • Arkadaşlar ben karar verdim S88 almaya ama w810i yi de isterdim fakat çok para arkadaşalar hem benim için görüntü kalitesi önemli onun için s88 diyorum...yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...S88 iyi olur demi arkadaşlar...

ELinde s88 olan VE SATMAYI İSTEYEN arkadaş varsa anlaşabilirsek alabilirim DUYURULUR...
  • S88 bir kere inceleme fırsatım oldu, çektiği fotoları gördüm, genel olarak karşılaştırmak gerekirse çok da iddialı olmamakla beraber ben de W810i daha iyidir derim.
  • S88 daha başarılı bence.
  • eger telefonun ekranindan bakacak olursak cihazin cektigi fotoya 6600in cektiginden daha kotu gozukuyor ama pcde guzel fakat w810'u gecemez..
    ayrica o cihazin bircok kusuru var almaya degecek bir cihaz degil.. kisacasi bos bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 24 Mart 2007; 19:10:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.