Şimdi Ara

Sabah Benzinde Stop etme sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracımda sadece sabahları olan bir sorun çıktı aracım 5 veya 6 marşa basıldıkdan sonra çalışıyor gün boyunca bir daha bu sorunu vermiyor benzin pompasında sorun olabilir dediler sağlam pompamı değiştirdim yine sorunum çözülmedi tekrar bir daha götürdüm ustaya bu sefer hava filtresinin altında bir yeri sökerek temizledi tamam artık sorun vermez dedi fakat aracımın sorunu çözülmedi Renault servisine götürdüm aracın benzin sistemini bilgisayara bağladık hiç bir sorun çıkmıyor yani konya sanayisinde aracımın derdini bulan olmadi. En son olarak renault servisindeki usta aracı bir hafta benzinde kullanmammı söyledi lpg sistemini taktirali 10 ay oldu sürekli lpg de bindim acaba arabanın benzin sisteminde bir sorun mu oluştu. Lpg li araçlara bazen benzin de binmek gerekiyormu? Aracımı benzinde test etmek için lpg sisteminin sigortasini çıkardım tüpün yazılımı silinir mi. İlginize teşekkür ederim.
    2005 Renault Clio 1.4 Lpg sitemini 45.000 de taktirdim.Şuan 50.000km

• benzininizi yarım depo seviyesine kadar doldurun sorrununz hallolucak.
  • NE MARKA CİHAZ OLDUĞUNU YAZMAMIŞIN AMA ARACI BENZİN KONUMUNA AL VE LPG GECMEDEN 400 KM KULLAN DAHA SONRADA TAKTIRDIĞIN SERVİSE GİT LPG ALMADAN TEKRARDAN KALİBRASYON ATSIN EĞER CALİBRASYON YAPMADAN BENZİN DEĞERLERİNİ NOT ALIN CALİBRASYON BİTTİĞİNDE BENZİN DEĞERİ AYNI KALACAK EĞER AYNI OLMAZSA ARAC GEC ÇALIŞMAYA DEVAM EDER ZATEN 400 KM BENZİNDE YOL YAPTIĞINIZDA SABAHLARI ÇALIŞTIĞINI GÖRECEKSİNİZ.
    quote:

Orjinalden alıntı: sammurat

Merhabalar aracımda sadece sabahları olan bir sorun çıktı aracım 5 veya 6 marşa basıldıkdan sonra çalışıyor gün boyunca bir daha bu sorunu vermiyor benzin pompasında sorun olabilir dediler sağlam pompamı değiştirdim yine sorunum çözülmedi tekrar bir daha götürdüm ustaya bu sefer hava filtresinin altında bir yeri sökerek temizledi tamam artık sorun vermez dedi fakat aracımın sorunu çözülmedi Renault servisine götürdüm aracın benzin sistemini bilgisayara bağladık hiç bir sorun çıkmıyor yani konya sanayisinde aracımın derdini bulan olmadi. En son olarak renault servisindeki usta aracı bir hafta benzinde kullanmammı söyledi lpg sistemini taktirali 10 ay oldu sürekli lpg de bindim acaba arabanın benzin sisteminde bir sorun mu oluştu. Lpg li araçlara bazen benzin de binmek gerekiyormu? Aracımı benzinde test etmek için lpg sisteminin sigortasini çıkardım tüpün yazılımı silinir mi. İlginize teşekkür ederim.
    2005 Renault Clio 1.4 Lpg sitemini 45.000 de taktirdim.Şuan 50.000km

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.