arkadaşlar merhabalar sağdan direksiyonlu bir araç buldum 86 model honda civic otomatik vites tek kapı hidrolik direksiyon klimalı tüp hiç takılmamış 200000 kmde deri döşeme var aküsü yeni muayenesi 1 yıl daha var araç gecen muyaneden beride yatıyor fiyatıda 2500 tl nasıl sizce sagdan direksiyon kullandım manuelde zor oluyor ama bu otomatık oldugu için zor olacagını sanmıyorum siz ne dersiniz fiyat nasıl alınırmı ayrıca direksiyonu sola taşıttırabilirim ama çok masraf cıkarır sanırım
Sağdan direksiyonlu araçlar artık muayeneden geçemiyorlar bunuda göz önünde bulundur
neden ?
neden sagdan direksiyon tercih ettiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
neden sagdan direksiyon tercih ettiniz?
fiyatı cok uygun 2500tlye renault alınmıyor bunda klima hidrolik direksiyon var en azından kendi aracım var zaten öylesine almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi geçen sene muayeneden geçmiş sahibi yıllardır geçiyor muayaneden şimdiye kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı dedi neden artık muayeneden kalıyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem
quote:
Orijinalden alıntı: oonur33
fiyatı cok uygun 2500tlye renault alınmıyor bunda klima hidrolik direksiyon var en azından kendi aracım var zaten öylesine almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi geçen sene muayeneden geçmiş sahibi yıllardır geçiyor muayaneden şimdiye kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı dedi neden artık muayeneden kalıyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem
haziran temmuz ayı gibi yeni yasa çıktı artık sağdan direksiyon ağır kusur sayılıyor satıcının dediği doğrudur geçmiştir hep ama artık böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Suffocated
quote:
haziran temmuz ayı gibi yeni yasa çıktı artık sağdan direksiyon ağır kusur sayılıyor satıcının dediği doğrudur geçmiştir hep ama artık böyle
Alıntıları Göster
Trafikte rahat edilirmiki bunlarla
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
Trafikte rahat edilirmiki bunlarla
Alıntıları Göster
sigara içiyorsan araba sürerken artık sağ elinle sigara içebileceksin rahatlığa bak ohhhh ( arabanın küllüğünü kullanmayanlar için geçerlidir :) )
quote:
Orijinalden alıntı: Suffocated
quote:
bunu araştırayım çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Nasil sollama yapacaksin o arabayla?
quote:
Orijinalden alıntı: ohara
12 den vurmak...
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
12 den vurmak...
Alıntıları Göster
Bence, bizim ülkemize ve yollarına uymayacak bir araç tarzı. Daha önce kısa bir tur atmak sureti ile kullanmıştım. ZOR....
quote:
Artik emniyet seridinden saglar
quote:
Düşünemedi.
Herşeyi geçtim farlardan bile kalırsınız muayenede
Ben 3 yil kullandim. Cok keyif alarak kullanmistim.
Sağdan direksiyonlu araç çok kullandım yurt dışında. Soldan akan trafikte solda direksiyonlu araç kullanmak kolay gözümüz ona alıştığını için problem çekmiyoruz ama sağdan direksiyon her türlü insanı zorluyor. Rahat olamıyorsun araç kullanırken.
Her zaman sol şeritte giderseniz çok kolay kullanılır. Karşıdan araç geldiğinde hemen sağ şerit, ardından sol şerit devam. Yoksa o arabayla sollama amacıyla kafayı çıkarayım derken yarım arabanız olabilir. En iyisi soldan gitmek yani:)
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Her zaman sol şeritte giderseniz çok kolay kullanılır. Karşıdan araç geldiğinde hemen sağ şerit, ardından sol şerit devam. Yoksa o arabayla sollama amacıyla kafayı çıkarayım derken yarım arabanız olabilir. En iyisi soldan gitmek yani:)
O kadar sollamak problem degil hocam. Cunku gerekli takip mesafesini korursan zaten yolu tam sekilde gorebilirsin hemen hemen. Biraz daha dikkat ister sadece. Alisinda bir problemde kalmaz zaten. Ama sehirler arasi yol ve tir, otobus sollamak problem olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
O kadar sollamak problem degil hocam. Cunku gerekli takip mesafesini korursan zaten yolu tam sekilde gorebilirsin hemen hemen. Biraz daha dikkat ister sadece. Alisinda bir problemde kalmaz zaten. Ama sehirler arasi yol ve tir, otobus sollamak problem olabilir.
Takip mesafesi bir doğru olabilir ama biz kıç kıça gitmeye bayıldığımız için zorluk çıkabilir.