Şimdi Ara

sağdan direksiyonlu araç alacağım arkadaşlar tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar sağdan direksiyonlu bir araç buldum 86 model honda civic otomatik vites tek kapı hidrolik direksiyon klimalı tüp hiç takılmamış 200000 kmde deri döşeme var aküsü yeni muayenesi 1 yıl daha var araç gecen muyaneden beride yatıyor fiyatıda 2500 tl nasıl sizce sagdan direksiyon kullandım manuelde zor oluyor ama bu otomatık oldugu için zor olacagını sanmıyorum siz ne dersiniz fiyat nasıl alınırmı ayrıca direksiyonu sola taşıttırabilirim ama çok masraf cıkarır sanırım

• Sağdan direksiyonlu araçlar artık muayeneden geçemiyorlar bunuda göz önünde bulundur
  • neden ?
  • neden sagdan direksiyon tercih ettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

neden sagdan direksiyon tercih ettiniz?
    fiyatı cok uygun 2500tlye renault alınmıyor bunda klima hidrolik direksiyon var en azından kendi aracım var zaten öylesine almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi geçen sene muayeneden geçmiş sahibi yıllardır geçiyor muayaneden şimdiye kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı dedi neden artık muayeneden kalıyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur33

fiyatı cok uygun 2500tlye renault alınmıyor bunda klima hidrolik direksiyon var en azından kendi aracım var zaten öylesine almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi geçen sene muayeneden geçmiş sahibi yıllardır geçiyor muayaneden şimdiye kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı dedi neden artık muayeneden kalıyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem

haziran temmuz ayı gibi yeni yasa çıktı artık sağdan direksiyon ağır kusur sayılıyor satıcının dediği doğrudur geçmiştir hep ama artık böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

quote:

haziran temmuz ayı gibi yeni yasa çıktı artık sağdan direksiyon ağır kusur sayılıyor satıcının dediği doğrudur geçmiştir hep ama artık böyle

Alıntıları Göster
    Trafikte rahat edilirmiki bunlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Trafikte rahat edilirmiki bunlarla

Alıntıları Göster
    sigara içiyorsan araba sürerken artık sağ elinle sigara içebileceksin rahatlığa bak ohhhh ( arabanın küllüğünü kullanmayanlar için geçerlidir :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

quote:

bunu araştırayım çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için
  • Nasil sollama yapacaksin o arabayla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Nasil sollama yapacaksin o arabayla?

12 den vurmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

12 den vurmak...

Alıntıları Göster
    Bence, bizim ülkemize ve yollarına uymayacak bir araç tarzı. Daha önce kısa bir tur atmak sureti ile kullanmıştım. ZOR....
  • quote:

Artik emniyet seridinden saglar
  • quote:

Düşünemedi.
  • Herşeyi geçtim farlardan bile kalırsınız muayenede
  • Ben 3 yil kullandim. Cok keyif alarak kullanmistim.
  • Sağdan direksiyonlu araç çok kullandım yurt dışında. Soldan akan trafikte solda direksiyonlu araç kullanmak kolay gözümüz ona alıştığını için problem çekmiyoruz ama sağdan direksiyon her türlü insanı zorluyor. Rahat olamıyorsun araç kullanırken.
  • Her zaman sol şeritte giderseniz çok kolay kullanılır. Karşıdan araç geldiğinde hemen sağ şerit, ardından sol şerit devam.
    Yoksa o arabayla sollama amacıyla kafayı çıkarayım derken yarım arabanız olabilir. En iyisi soldan gitmek yani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Her zaman sol şeritte giderseniz çok kolay kullanılır. Karşıdan araç geldiğinde hemen sağ şerit, ardından sol şerit devam.
    Yoksa o arabayla sollama amacıyla kafayı çıkarayım derken yarım arabanız olabilir. En iyisi soldan gitmek yani:)

O kadar sollamak problem degil hocam. Cunku gerekli takip mesafesini korursan zaten yolu tam sekilde gorebilirsin hemen hemen. Biraz daha dikkat ister sadece. Alisinda bir problemde kalmaz zaten. Ama sehirler arasi yol ve tir, otobus sollamak problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Her zaman sol şeritte giderseniz çok kolay kullanılır. Karşıdan araç geldiğinde hemen sağ şerit, ardından sol şerit devam.

O kadar sollamak problem degil hocam. Cunku gerekli takip mesafesini korursan zaten yolu tam sekilde gorebilirsin hemen hemen. Biraz daha dikkat ister sadece. Alisinda bir problemde kalmaz zaten. Ama sehirler arasi yol ve tir, otobus sollamak problem olabilir.

Takip mesafesi bir doğru olabilir ama biz kıç kıça gitmeye bayıldığımız için zorluk çıkabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.