Şimdi Ara

SAHİBİNDEN COM DA DOLANDIRICILAR KAYNIYOR DİKKAT!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SAHİBİNDEN COM DA TV SATMA VAADİ İLE 3000 TL LİK CHAZLARI YARI PARASINI YAZIP ARKADAŞI DOLANDIRDILAR. BENDE DOLANDIRILMAYA RAMAK KALDI.ARKADAŞ ŞİKAYETTE BULUNDU NE ÇIKAR BİLİNMEZ. DİKKAR EDİN SİZE PARAYI YATIR ŞU HESABA BENDE SANA AYNI GÜN KARGOLARIM DİYENLERE ALDANMAYIN YALAN DIR.KİMSE MALINI YOK PAHASINA SATMAZ. ÇOK ACİL OLURSA İLANLA UĞRAŞMAZ SPOTCUYA GÖTÜRÜR VERİR GEÇER. DİKKAT EDİN GET İLANLARLA ALIŞVERİŞ YAPIN YADA ARACI OLSUN MALI GÖRÜN ALIN .........HADİ HAYIRLI İŞLER.

• Nasıl olsa ürün eline geçtiğinde geri göndermeye üşenir diye, GET le aldığın üründe bile sürüyle yalanı sıralayanlar var.
    Parayı gönder malı göndereyim diyendenden ya uzak duracaksın yada malı gönder parayı göndereyim diyeceksin.
    Senin kendisine güvenmeni bekleyen, sana da güvenebilmeli, yoksa gerçekte olmasa bile prensipte üç kağıtçı olarak kabul edilir.
  • Arkadaşlar, E ticaret güvenle değil, Resmi kurallar çerçevesinde yapılması gereken bir alışveriş ve ticaret türüdür.
    Bu kurallar dışına çıktığınızda, Er veya geç dolandırılmanız olasıdır. Tedbirli olun, Ve kesinlikle çok kelepir bir ürün gördüğünüzde, Fırsatçı düşünmeyin, Dolandırıcıların en büyük silahları budur.
    Onlar sadece size tuzak kurabilir, Ama tuzağa siz kendi kurnazlığınızdan düşersiniz. Dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglenesti

ARKADAŞLAR SAHİBİNDEN COM DA TV SATMA VAADİ İLE 3000 TL LİK CHAZLARI YARI PARASINI YAZIP ARKADAŞI DOLANDIRDILAR. BENDE DOLANDIRILMAYA RAMAK KALDI.ARKADAŞ ŞİKAYETTE BULUNDU NE ÇIKAR BİLİNMEZ. DİKKAR EDİN SİZE PARAYI YATIR ŞU HESABA BENDE SANA AYNI GÜN KARGOLARIM DİYENLERE ALDANMAYIN YALAN DIR.KİMSE MALINI YOK PAHASINA SATMAZ. ÇOK ACİL OLURSA İLANLA UĞRAŞMAZ SPOTCUYA GÖTÜRÜR VERİR GEÇER. DİKKAT EDİN GET İLANLARLA ALIŞVERİŞ YAPIN YADA ARACI OLSUN MALI GÖRÜN ALIN .........HADİ HAYIRLI İŞLER.

aynen kardeş ben dolandırıldırıldım benim gibi 2 arkadaş da aynı kişi tarafından dolandırılmış. adı emrah malkoç buu ismi duyanlar kesinlikle uzak dursunlar. savcılığa suç duyurusnda bulunduk bakalım ne olacak.
  • evet aynı adam bizde ondan şikayetçi olduk arkadaşıda var sefa çobankaya bende kimlik fotokopisi var adamlar aşmışlar kendini bana kimlik fotokopisini gönderdi altında şu tv yi şu fiyata satıyorum falan falan .... dikkatli olun
  • iyi takip edin... sonuçta ortada bir hesap no var.. bunu kolluk kuvvetleri ile paylaşın..iyi takip edin.. mutlaka sonuçlanır...
  • geçmiş olsun. gg sanal pazar sahibinden bunlar aracılığı ile yaparsanızalışverişi bir şansız-nız var ama onun dışında pek yok malesef artı olarak büyük paralı işlerde bu kadar güven yanlış !!

güvene dayalı ticaretin en temiz yapıldığı yer burasıdır yani donanimhaber.com dur bunu unutmayın!! en az problem burada çıkar referanslara bakarsın sorarsın alırsın ürün eline gelir herkes herksitanır burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.