|
Bildirim
|
Kesinlikle katılıyorum. Herkes birbirine kazık atma derdinde, ucuz ikinci el bir ürün görsem acaba nesi var yok diye 2 saat düşünüyorum.
Daha bir kaç gün önce ikinci el uygun şöyle 300-400 arası dizüstü alacaktım. Belirlediğim işlemci kategorisini listeledim, işte atıyorum i3 1 ve 2.nesil. ilanlara bakıyorum adam yazmış 4.nesil işlemci, birde fotoğraf paylaşmış orada açıkca birinci nesil olduğu belli oluyor, adama soruyorum 4.nesil mi evet diyor, kardeşim böyle böyle resimdeki 1.nesil diyorum sanane diyor Geçenlerde sözde mühendis olmuş biri açmış ilanı yine bilgisayar. 4.nesil olarak vermiş ilanı ama cihaz birinci nesil elemanda bilgisayar mühendisi ilanda öyle belirtmiş. böyle böyle diyorum ürün bilgilerini yanlış girmişsiniz benim bilgim yok diyor neyse onu yazdım diyor. Çakal bilmeyen birine satacak 4.nesil diye. Böyle 100 tane ilan şikayet ettim neredeyse hiçbirinde değişiklik yapılmadı sahibinden.com ancak komisyon almayı biliyor. Kemal Sunal'ın zübük filminde hani filmin sonunda gazeteci ile konuşuyor aslında hepimiz birer zübüğüz diyor ya işte durumu çok iyi özetliyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 26 Kasım 2015; 4:12:26 > |