Şimdi Ara

Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ,malum bugünden itibaren 2. El araç fiyatları 0 km. Satış fiyatini geçemeyecek.

Uygulama yürürlüğe girdi, bazı satıcılar mutlaka karıştırmış yada farkında değiller ,vatandaşlık görevi olarak şikayet ederek ,onları da bu durumdan haberdar edebiliriz.

Ben özellikle corolla -t roc - chery - corolla cross ilanlarına göz atıyorumSahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiracıyla ev sahibi düşman oldu bu da yetmezmiş gibi araçlar içinde millet birbirine düşman olsun. Ne zaman ki Sonuçlar üzerinden değil sebepler üzerinden yol alınırsa çözüm olur. Adam liste fiyatından yazdı aradın adam da o fiyattan vermiyorum fiyatım bu derse kafasına silah dayayıp liste fiyatından zorla mı alacaksın? Bayilerin aksesuar adı altında vergisiz kazanç elde ettiğini devlet bilmiyor mu? Asıl Mesele üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Bayi liste fiyatı 300 adamda aracı almak için bayiye 350 vermişse bu adam aracı 300 den mi listeye koyacak? Resmen komedi :))

Bal gibi de yatırım aracıdır.

3 sene önce 30500 dolara aldığım arabanın fiyatı 55000 dolara çıktı.  

Parayı dolara yatırsam altına yatırsam 25 bin dolar zararım olacaktı.

Geçelim artık araba yatırım değildir laga lugalarını hocam.  

Ev alacak paran varsa ev alırsın, paran eve yetmiyorsa araba alırsın. En iyi yatırım günümüzde bunlar. Ne dolar avro ne altın. Piyasa şartları böyle.  

Hoşunuza gitmiyorsa da maalesef böyle  

Ha şikayet ettiniz diye de kimse aracını ucuza satmaz. İlan fiyatı farklı satış fiyatı farklı olur.

Enflasyon yüksek. Maaşlar her sene iki katına çıkınca iyi, kira artınca kötü mü? Çok saçma geliyor böyle hem serbest piyasa olup hem fiyat sınırı koymaya çalışmak.

Yumurtanın sütün fiyatına da sınır koysunlar da görelim o zaman.  

Yasaklar hiçbir şeye çözüm olmaz. Devlet en başta stokçu bayilere göz yumdu sonra elden paralar döndü göz yumdu. Bayiler sektör kurdu kendine araya da komisyoncuları da kattı dünyalıklarını yaptılar. Berbat giden ekonomide insanlar parasını korumak istediği için arabalara sarıldı. Alamayanlar da şikayet kovalasın. Burası survivor hayatta kalmak için her şey mübah.

Araba yatırım aracı değildir, buna yatırım aracı muamelesi yapanlar yüzünden bu halde geldi piyasa.

Bedavadan haybeden yüz binlerce lira kazandılar, artık fiyat inmesini falan değil, liste fiyatından araç bulmayı nimet sayar olduk.

Devlet ve yönetenler de suçlu, uyanik ve parali vatandaş da suçlu.

Araba yatırım aracı değildir hala da değildir, bir kazaya bakar kısa vadede bile zarar edersin ,parani kurtaramazsin, bir anda senede 4 mtv ödemek zorunda kalırsın, uzun vadede zaten boylu boyunca z a r a r dır.

1995 model ortalama 0 km. 1 araç parasına pekcok ilden 3 +1 standart daire satın alabiliyordunuz misal, bugün 1995 model arabayı satta daire al bakalım, ne alabiliyorsun ????

Gerçekten o kadar ekonomi cahili adam var ki pes diyorum. Hele 1990 li yıllarda 1 araba parasını bist 30 dan 1 hisseye baglasaydiniz, şu anda o hisseler ile hem araba hem yazlık hem daire almanız olasiydi.

Hala mi araba yatırım aracı????

Bu durumdan şikayetçi olan kişilerin '' bir işe yaramaz, boşuna uğraşmayın, boşa kürek çekmeyin, hiç bir şey değişmez '' gibi söylemleri can sıkıyor. Zaten bir şey olmaz diye diye bu hallere bu durumlara geldik. Böyle söylemleri yapan insanlar fırsatçıların ekmeğine yağ bal sürmekten başka bir şey yapmıyor. Hiç bir şey yapmıyorsanız yorum da yapmayın lütfen. Bayiden tanıdık vasıtasıyla liste fiyatından araç alıp aynı gün ilan sitelerine 300 400 bin üstüne yazmalarını nasıl savunabiliyorsunuz insan şaşıyor valla

• Çözüm bu değil, şikayet edince adam uyguna verecekmi sanıyorsunuz. Boşa kürek çekmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsine mesaj atiyorum fiyatı indir yoksa çatır çatır şikayet edicem diyorum . Sıka sıka fiyatları indiriyorlar

• Samimiyseniz liste fiyatına araç satmayan bayileri de ifşa edip şikayet edersiniz, piyasayı bu noktaya sen ben (halk) getirmedi, gözü doymayan koç sabancı vb gruplar bunun sorumlusu. Zaten yasalara aykırı şekilde duble MTV kitlenen insanlarla uğraşmanız hasetlik. Hiç bana al satçı yaftası vurmaya filan da çalışmayın, Ben dahil ailem sadece 4 araç sahibi olduk. Kronolojik olarak: Renault 9, Renault Symbol, Hyundai Getz ve Fiat Egea. Halk zaten gergin bi de insanları mesajla huysuzlandırmaya ne gerek var... Sanki kanunları, dövizi bu insanlar belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 15 Temmuz 2023; 14:13:40 >
  • Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz

GÖRDÜĞÜNÜZ gibi sonuçlar alınabiliyor, ama koyun olmaya devam.ettikce güden çok olacak orası doğru.

• Kiracıyla ev sahibi düşman oldu bu da yetmezmiş gibi araçlar içinde millet birbirine düşman olsun. Ne zaman ki Sonuçlar üzerinden değil sebepler üzerinden yol alınırsa çözüm olur. Adam liste fiyatından yazdı aradın adam da o fiyattan vermiyorum fiyatım bu derse kafasına silah dayayıp liste fiyatından zorla mı alacaksın? Bayilerin aksesuar adı altında vergisiz kazanç elde ettiğini devlet bilmiyor mu? Asıl Mesele üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Bayi liste fiyatı 300 adamda aracı almak için bayiye 350 vermişse bu adam aracı 300 den mi listeye koyacak? Resmen komedi :))

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt

Satışta sorun yokmuş, pazarlama fiyatı olarak liste fiyatı üstüne yazmaman yetiyor 😂🤣

https://twitter.com/eozpeynirci/status/1679855745179811840?t=tbZEa8VYbEhxaG2hG5OJ1Q&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 15 Temmuz 2023; 14:33:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takan yok maalesef

50 den fazla şikayet etmişimdir yoruldum bir şey çıkacağına inanmıyorum ama ben üzerime düşeni yaptım

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt

O kadar ekstra fark verip , 6 ay da satmak neyin kafası? Alsın kullansın o halde

• ben de ediyorum bazıları saf ayağına yatıyor 300 bin cezası var diyince bakıyorum 2 saat sonra fiyatı indiriyor

bir de forumda neden ısrarla bişey olmaz yaptırımı bu değil telefonda farklı fiyat verir gibi şeyleri ısrarla yazanlar var tamam abi bişey çıkmazsa sen işine bak araban da vardır seni ilgilendiren bir durum yok ki biz vatandaş olarak üstümüze düşeni yapıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Araba yatırım aracı değildir, buna yatırım aracı muamelesi yapanlar yüzünden bu halde geldi piyasa.

Bedavadan haybeden yüz binlerce lira kazandılar, artık fiyat inmesini falan değil, liste fiyatından araç bulmayı nimet sayar olduk.

Devlet ve yönetenler de suçlu, uyanik ve parali vatandaş da suçlu.

• Bal gibi de yatırım aracıdır.

3 sene önce 30500 dolara aldığım arabanın fiyatı 55000 dolara çıktı. Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

Parayı dolara yatırsam altına yatırsam 25 bin dolar zararım olacaktı.

Geçelim artık araba yatırım değildir laga lugalarını hocam. Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

Ev alacak paran varsa ev alırsın, paran eve yetmiyorsa araba alırsın. En iyi yatırım günümüzde bunlar. Ne dolar avro ne altın. Piyasa şartları böyle. Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

Hoşunuza gitmiyorsa da maalesef böyle Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

Ha şikayet ettiniz diye de kimse aracını ucuza satmaz. İlan fiyatı farklı satış fiyatı farklı olur.

Enflasyon yüksek. Maaşlar her sene iki katına çıkınca iyi, kira artınca kötü mü? Çok saçma geliyor böyle hem serbest piyasa olup hem fiyat sınırı koymaya çalışmak.

Yumurtanın sütün fiyatına da sınır koysunlar da görelim o zaman. Sahibinden yanlış fiyatları şikayet ediyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Temmuz 2023; 15:23:6 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Devlete karşı gelmeyin hocam . Devlet araçlar liste fiyatından üstüne satilamaz diyorsa SATILAMAZ NOKTA!

Araba da evde yatırım aracı değildir. Araba zamanla paslanir , metal yorgunlugu olur , motoru ölür . Ortalama bir betonun ömrü ise 50 yıldır. Yani bir evin ömrü 50 yıl civarı . 50 yıldan eski evlerse oturmak tehlikelidir.

• Bu durumdan şikayetçi olan kişilerin '' bir işe yaramaz, boşuna uğraşmayın, boşa kürek çekmeyin, hiç bir şey değişmez '' gibi söylemleri can sıkıyor. Zaten bir şey olmaz diye diye bu hallere bu durumlara geldik. Böyle söylemleri yapan insanlar fırsatçıların ekmeğine yağ bal sürmekten başka bir şey yapmıyor. Hiç bir şey yapmıyorsanız yorum da yapmayın lütfen. Bayiden tanıdık vasıtasıyla liste fiyatından araç alıp aynı gün ilan sitelerine 300 400 bin üstüne yazmalarını nasıl savunabiliyorsunuz insan şaşıyor valla

• Akıyor maşallah akıyor , damping. Üşenmeyip şikayet edin ,en azından husursuz olsunlar.en azından 3 5 inin gözü korkar da al sat için araç almaktan cayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 15 Temmuz 2023; 15:44:38 >

• Aynen hislerime tercüman oldunuz, ve bu konu Forumda sürekli mazur gösteriliyor ya arkadaş "tamam pencereyi açık bırakan ev sahibi kabahatli de hırsızın hiç mi kabahati yok? "

• Moueson kullanıcısına yanıt

Satılamaz demiyor, pazarlanamaz diyor. Araçların kasko değeri bile liste fiyatından fazla yani DEVLET kendi içerisinde çelişiyor.

• Mesela ben aracı bayiden 5 milyona aldım ilana koydum 7 milyon kessin 300 bin tl cezasını ne oldu aracı 6.7 ye satmış mı oluyorum :))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.