Şimdi Ara

Sahilde Kafka - Haruki Marukami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitabı okuyan var mı? Yazar çok Beğenilmiş. Eserde keza çok Beğenilmiş. Kindle a indirdim elimdeki kitap bitsin başlamayı düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazarın yalnızca 1q84 adlı kitabını okudun, su gibi akıp gitmişti. Diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu insanın sevdiği bir kitap ama beni hiç etkilememişti. ya insanlar bu kitabı çok seviyor ya da hiç sevmiyor
  • Kitap tam bir beyin faciası. Kitabı okurken kendinizi dünyadan soyutlayıp farklı bir kavramın içinde esir olmuş şekilde bulacaksınız. Metaforlar, felsefe, psikoloji, mitler, gizemli olaylar vs vs havada uçuşuyor. Oedipus kompleksi içeriyor, kehanetle bütünleşip olaylar içinden çıkılmaz karmaşık bir hal alıyor. Derin anlamlar içeren, bir hayli düşündürücü ve aynı zamanda akıcı, güzel bilgiler edinebileceğiniz kendini okutturan bir kitap. Kitap bitimine yakın olayların bir yerlere bağlanmasını bekliyorsunuz, ha geldi ha gelecek derken maalesef ucu açık kalıyor (Cevapsız kalan bir sürü soru, çoğu gizemli olayın açıklanmaması). Bu duruma biraz sinirlenebilirsiniz.

Şahsen keyifle okudum. 1,5 günde bitti. Fakat aşırı övülmesi bana abartı geldi. Kesinlikle aşırı övülmeye değer daha iyi eserler okuduğumu söyleyebilirim. Rus edebiyatı der susarım.

• Murakami bana fazla overrated geliyor. Çoğu romanı bitmemiş hissi veriyor. Anlayabiliyorum, adamın tarzı bu ama adamın kitabını ne zaman elime alsam çiğ et yiyor gibi oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alamut Kalesi Kitapları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.