Şimdi Ara

Şahin verip proton alamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı benim 95 model temiz bir şahinim var bu aracı 98 model proton415 le takas etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
    üste daha konuşmadık ama tahminimce 1.500-2.000 arası isteyecek fazla isterse olmaz tabi sizinde yorumlarınızı almak istedim şimdiden teşekkürler

• son araban olacaksa oke ama gerçekten lüks duruyor keşke tutsaydıda bizde alsaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız protonla kovalent bağ yapmak zorunda kalabilirsiniz
  • Piyasanın kısa özeti işte.

Adam araba alınır mı demiş, millet de hemen son sahibi olursun demeye getirmiş.Ben konuda 2.eli nasıldır diye bir soru görmedim.

Herkes sizin gibi galerici mi?Binmeye araba alanlar da vardır belki ha?
  • Şahine göre değerlendiyorum kolay satamazsınız, parçası zor bulunur ve de pahalı olur, fazla yakar şahine göre yani ben olsam almazdım

• olumlu ve olumsuz cevap verenlere teşekkür ederim
    arkadaşlar ben satma konusunu düşünmüyorum sadece sizce nasıl diye sordum parçası bulunduğum şehirde bulunuyor 1 günde hemde okonudada sorunum yok sizlerin görüşlerini almak istedim o kadar hayırlı akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Piyasanın kısa özeti işte.

Adam araba alınır mı demiş, millet de hemen son sahibi olursun demeye getirmiş.Ben konuda 2.eli nasıldır diye bir soru görmedim.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiorino'yu Satıp Passat Almak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: winxp41

olumlu ve olumsuz cevap verenlere teşekkür ederim
    arkadaşlar ben satma konusunu düşünmüyorum sadece sizce nasıl diye sordum parçası bulunduğum şehirde bulunuyor 1 günde hemde okonudada sorunum yok sizlerin görüşlerini almak istedim o kadar hayırlı akşamlar

415 bilemeyeceğim ama bir tanıdıkta 416 dizel var.Kendisi çok pimpirikli bir insan.En ufak bişeyi kafaya takar, pire için yorgan yakan bir tip.

Kendisi her fırsatta aracından çok memnun olduğunu söylüyor.Gerek konfor, gerek tüketim, gerekse sağlamlık/parça dayanımı anlamında.

Bu adam böyle bahsediyorsa araba incelemeye değer diye düşünüyorum.En azından bi test sürüşüne çıkın.

Yedek parça da sorun değilse hayırlı olsun :)

• valla çok çalınıyor o araba diye biliyorum bizim komşunun arabasını 3 kere çaldılar 3ünde de şansa bulundu daha parçalanmadan . Parça sıkıntısı var malum markada yaş ve teknolojisi itibari ile hırsızlar için pekte zorlanmadıkları bir araç diye düşünüyorum ama benimki bir varsayım belkide hızrsız inat etti okadar arabanın içinden o protonu çalmaya :D
  • protonlarda parca sıkıntısı oldugunu duymustum birde servis falan
  • Dünyaya bir kere geliniyor arkadaşım Sahin'den daha kötü olamayacağı kesin. Hidrolik direksiyon, klima, otomatik cam önden çekiş vardır muhtemelen. Düşünmeden al derim.
  • quote:

Proton şahinden üstün aractır fakat parçası az turkıyede ıkıncı elı ölü Bınersın ama satma ihtimalin yok gını arabayı koleksıyonuna eklersın galerici değilim

• Bencede düşünmeden al kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

Proton şahinden üstün aractır fakat parçası az turkıyede ıkıncı elı ölü Bınersın ama satma ihtimalin yok gını arabayı koleksıyonuna eklersın galerici değilim

Adam parçası önemli değil 1 günde bulurum diyor, ki öyle parçası az ve pahalı bir otomobil değil.

İkinci elin de sorun olmadığını belirtmiş.Ki elden çıkarılmayacak bir otomobil de değil.Biraz yavaş satılır en fazla.

Direkt 2.el odaklı düşünmeye gerek yok, sırf güvenlik için bile yapılır bu takas.Konfordan ve performanstan bahsetmiyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

+1

psy nickine şarkı yapmış hadi hayırlısı

bu arada şahin verilip proton alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: joshstewart

psy nickine şarkı yapmış hadi hayırlısı

forumdan biri şarkıyı mesaj olarak atmıştı iki üç gün önce

hayırlısı
  • Pert etmediğin sürece son sahibi olmazsın, mutlaka alıcısı çıkar. Ayrıca aracı tüketim malı olarak görmek lazım yatırım olarak değil.
  • 1.6 mitsubishi carisma motorlusu olanından al.Piyasada daha yaygın ve protonun 1.5 modellerine göre daha uzun ömürlü.

Alınır mı ? Bana sorarsan alınmaz,sonuçta araba bu.Pimpirikliği tutar bir arıza verir hem usta hem de parça bulamazsın.
  • proton için ne fiyat anlaştınız?

bence elinizdeki şahini satın biraz bekleyip o proton için vereceğiniz 1-2bin lira üstüne biraz daha koyarsanız en azından pişman olmazsınız.

belli bir süre arabasız kalırsınız ama sonunda mutlu olursunuz.

proton araç iyi dayanıklı fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi pek tutulmuyor

parça sıkıntısını bilmem ama satmak istediğinizde zorlanacağınız kesin. ki bu yüzden proton sahibi şahin ile takas düşünmüş belliki çünkü proton şahinden üstün bir araç
  • Protonu o kadar araştırdım. Kullanıcıları parça sıkıntısı çekmiyordu. Bir şekilde parçaları bulunuyor. Proton adı altında bulamassınız ancak atıyorum Mitsubishi adı altında bulursunuz. Zaten motor komple Mitsubishi.

Kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar da parçası bulunmuyor diyor. Sadece nasıl arayacağınız bilmeniz gerek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.