Şimdi Ara

SAHTE KİRALIK EV İLANLARINA DİKKAT!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle fatih, çapa, haseki bölgesinde ev tutmak isteyenler hürriyetemlak ve sahibinden.com gibi internet sitelerindeki ilanlara karşı dikkatli olsunlar. Benim denk geldiğim kadarıyla son birkaç ay içerisinde aralıklarla diğer evlere nazaran uygun fiyatlara sahibinden, mutfak banyosu yapılı ankastreli, lüks eşyalarla döşeli, merkezi kiralık ev ilanları verilmekte. Bu ilanların ortak özelliği açıklama kısmında evin öğrenciye uygun olduğu, emlakçıya kesinlikle verilmeyeceği ve eğer görmek istenirse ev sahibi şehir dışında olduğu için evin ancak iki gün sonra gösterilebileceği. Benim bu şekilde denk geldiğim 5 adet ev oldu. Telefonla görüştüğünüzde evin çok isteyeni olduğu ve hatta kapora yatırmak üzere olanlar olduğu izlenimi yaratılıyor ve bir şekilde sizden kapora isteniyor. Kapora yatırmak için ise size bir hesap numarası yerine yaşlı bir amca olan ev sahibi hesap numarası olmadığı için cep telefonu numarasını veriyor ve bu telefona para yollamanızı istiyor. Adının ALBER , tc kimlik nosunun da 29635900240 olduğunu söyleyen bu kişi tam bir dolandırıcı arkadaşlar. O iki gün içinde başka kimleri dolandırıyor bilemiyorsunuz ama bahsettiği gün geldiğinde telefonu bir daha açılmamak üzere kapanıyor. Siz benim yaptığım kadar saflık yapmazsınız eminim ama yine de dikkatli olun. Bu ilan ve buna benzer diğer ilanlarda geçen ve artık sürekli kapalı görünen telefon numaraları ;

0554 503 43 16
    0537 432 28 52
    0539 347 61 90
    0539 878 70 43
    0537 821 98 56

• bide polise şikayet etsen daha yararlı olur bence.
  • Kapora olarak telefona tl yüklemesi yapmak nedir ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.