Şimdi Ara

Sahtekar bir ilan daha, Hasarsız diye ısrara 11 hasar kaydı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa araç bakıyoruz, bol bol 5664 sms attık bu sıralar!

Son bir ilan çok midemi bulandırdı paylaşmadan duramicam:

>Toyota Yaris 2007<

Mağlum sitede yazmış bizde aradık, ısrarla hasarsız diyor, kazasız diyor ve sonuç tam 11 adet hasar kaydı!
    Bu pişkinliğe bu ahlaksızlığa laf bulamıyor ve sizin takdirinize bırakıyorum.

Dikkatli olun gözünüzü on dört (14) açın ! !

• Allah ıslah etsin akşam kafalarını yastığa nasıl rahat koyuyorlar , nasıl çoluk çocuk geçindiriyorlar anlamıyorum anlam veremiyorum
  • Resim de atalım da ölümsüz olsun utanmazlar!
     Sahtekar bir ilan daha, Hasarsız diye ısrara 11 hasar kaydı!
  • 5664 mesaj başı 4 tl almıyor mu hocam nasıl son kararı vermeden ilanlardaki araçlar için sorgulama yapıyorsunuz anlamadım?
  • Oha 30.000 mi yazıyor la orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip görmeden önce sorgulama yapmanın nesi kötü?
    Aradık konuştuk, sözde herşeyini anlattılar, attık sms'i çıktı patlıcan orataya!

Araba almak masraflı ve zor bir süreç! SMS Atmadan da olmuyor.
  • 06FJ0531
    06fj0531
    06Fj0531
    06 FJ 0531
    06FJ 0531
    06 FJ0531

Şöyle plakayıda etiketleyelimde alacak kişi googleden aratırsa konuyu görsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 06 fj 0531
    06fj0531
    06FJ0531
    06 FJ 0531

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06FJ0531
    06fj0531
    06Fj0531
    06 FJ 0531
    06FJ 0531
    06 FJ0531

pert+9 hurda kaydı+8 çekme belgesi +9
  • 06FJ0531
    06fj0531
    06Fj0531
    06 FJ 0531
    06FJ 0531
    06 FJ0531
    toyota yaris 1.4
    150BİN KM
    kırmızı
    d-4d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

5664 mesaj başı 4 tl almıyor mu hocam nasıl son kararı vermeden ilanlardaki araçlar için sorgulama yapıyorsunuz anlamadım?

5 TL
  • ahu günahını almayın o sms yalan ben aracımı yeni sattım hiç hasar kaydı değişen boya olmayan aracımda 2 tane kaza göründü rezil etti beni müşteriye
  • Kaskocu tanıdık lazım araç alımlarında, yoksa sms'de bile sıkıntılar olabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ahu günahını almayın o sms yalan ben aracımı yeni sattım hiç hasar kaydı değişen boya olmayan aracımda 2 tane kaza göründü rezil etti beni müşteriye

Aracın sahibi foruma üyeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ahu günahını almayın o sms yalan ben aracımı yeni sattım hiç hasar kaydı değişen boya olmayan aracımda 2 tane kaza göründü rezil etti beni müşteriye

Aracın sahibi foruma üyeymiş.

Gibi oldu hakaten
  • İlan sahibi son resimde boyalı parçaları belirtmiş. Aracın iki yanıda boya dolu. Bu durumda kazasız olmasının imkanı yokki zaten.
  • İlanda şu anda " -hasar kayıdı gözüküyor fakat değişini yoktur" yazılı sonradan değiştirmiştir muhtemelen.
  • Doğru son resmin sonradan eklemiş, şimdi farkettim.
  • Ne hasarı varsa yaz işte,sırf böyle çakallıklar yüzünden millet 2.elden soğudu.Bakıyorsun ilana hasar kayıtsız vs ile başlıyor sonra hoop şurası değişti burası değişti.

Bugün hatta bir tanesinde boyasız hasarsız yazıyordu ama koyduğu fotoğraf experin tebeşirle hasarları işaretlediği fotoğraf

Açıkcası normal fiyatın 10bin altına verse bile almam bu sahtekarlardan.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hayır bu eksper raporunu alan adam hasar kaydı var mı yok mu bilmez mi?

Ama hasar kaydı çıktıktan sonra aradığımızda haberimiz yoktu diyor! Çoğul konuşması da kafa karıştırıyor! Ki şeytan ayrıntıda gizleniyor!!! Ahanda şimdi ilan içeriğine eklemiş hasar kaydı var diye, eksper raporuda eklenmiş. Arayalı 2 saat olmadı, yani rapor zaten mevcutmuş demekki!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.