Şimdi Ara

Sakal Gürleşmesi İçin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suratımın 4 de 3 ünde kıl var ama bunlar yeteri kadar gürleşmiyor ve sim siyah değil. Haftanın 3-4 günü traş oluyorum ama sonuç yine aynı. Nasıl gürleşir bu sakallar ?

Yaş 17-18 civarı

• gürleşince başlıyor asıl sıkıntı her hafta traş oluyosun
  • gürleşirse sürekli traş olmak zorunda kalırsın. özellikle öğrenciysen çok sıkıntılı olur.
  • Umurumda bile değil. 18 e girecem ama millet 15 sanıyor resmen. Boyda küçük olunca tabii.

Hem lise bu yıl bitiyor sonra üniversite olacak orada rahat rahat takılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Umurumda bile değil. 18 e girecem ama millet 15 sanıyor resmen. Boyda küçük olunca tabii.

Hem lise bu yıl bitiyor sonra üniversite olacak orada rahat rahat takılırım.

boşver benim gibi baby face kal. bende 19'a girecem boyum 1.76 ama sakalım hemen çıkmıyor En güzeli.
  • Biraz daha büyüdüğünde gürleşeceği varsa gürleşir,ekstra birşeye gerek yok.Sen aynı sıklıkta traş olmaya devam et.
  • İlk çıktığı zamanlar jilet vuranların sakalları diğerlerine göre daha gür çıkıyor. Eğer öyle yapmadıysan jilet vurmaya şimdi başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gürleşse nolacak bak ileride böyle olursun.

adam sinek kaydı traş olsa bile bi yeşillik oluyor yüzünde sakalları belli oluyor

Sakal Gürleşmesi İçin ?
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında 2 kere falan makine ile sonra jilet ile aldım. Yani ilk zamanlar jilet vurmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

İlk çıktığında 2 kere falan makine ile sonra jilet ile aldım. Yani ilk zamanlar jilet vurmuştum.

Jilet vurmaya devam et aslan
  •  Sakal Gürleşmesi İçin ?
  • uzun süre traş olma gürleştiğini fark edersin, benim kepek için kullandığım bir şampuan vardı doktor reçeteli olarak aldığım, deriyi güçlendirip besliyor ve saçım daha hızlı uzuyordu belki o şampuanı kullanmak etkili olabilir...
  • Bknz:Vince carter
  • eczaneden minoxil al.
    uyumadan önce 2 3 fıs yuzune sıkıp uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

gürleşse nolacak bak ileride böyle olursun.

adam sinek kaydı traş olsa bile bi yeşillik oluyor yüzünde sakalları belli oluyor

Sakal Gürleşmesi İçin ?

Ayne oyle bende boyle cikar diye jilet vurmaya korkuyorum adam bildigin fres cakmaktas gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 senede bıktım traş olmaktan bi de haftada 1 kere olmama rağmen. bırak hiç çıkmasın daha iyi özenmeyin gür sakala
  • Gubre dok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.