|
Bildirim
Demek ki bizim operatörler 5G'yi atlayıp, 5,5G'yi kullanıma sokacaklar. :)
|
Bu nedir abi her sene bir G çıkarıyorlar. Bari bir 10 sene beklesinler de, 20G falan çıkarsınlar. Dünyada daha altyapı oturmadan, yeni teknoloji getirmenin gelişmekte olan ülkelere ve 3. Dünya ülkelerine bir hayrı yok gibi. Oralarda daha fazla keriz silkelerler. Başka bir şey değil. Yani daha alt yapı tam oturmamış, neden 5G modemli bir cihaz alayım ki? Bazen LTE, benim internetten daha hızlı indiriyor. O derece. Bazen de 5G ağa bağlanıyorsun, normalinden daha yavaş. Bu arada işin uzmanı değilim, yaşadıklarımı söylüyorum.
|
2 yıl daha bekleyelim doğrudan 6gye gecelim
|
Gelecek yıllara kendi kullanıcılarına samsung dan kopmamaları için piyasaya sürülmüş bi ısmarlama haber...
|
Baktım biri çıkıp da dememiş ki "aga sıcak fırsat bunun neresinde !"
Bu haberin sıcak fırsat ile uzaktan yakından alakası olmadığı halde, hiçbir çaylak veya uzman forum üyesi bu durumdan şikayet etmemiş.. Başka konularda direkt şikayet ederlerken, herkes bu konu ile ilgili düşüncelerini yazmış, bu sıcak fırsat mı değil mi hiç oralı bile olmamış..! Yani işinize geldiğinizde basarsınız eksiyi, edersiniz şikayet ama bu konuya gelince gıgınız bile çıkmaz ! O halde bu zamana kadar sıcak fırsat ile alakası olmayan sayısız konu sahibini şikaet ettiğiniz için burdan onlara özür borçlusunuz çünkü bu çifte standarta yürek bile dayanmaz.! |
Şebeke sorunu olmayan bir yerdeyseniz LTE 3G’den daha az şarj harcar
|
yalnız bataryayı 3g daha çabuk bitirir bana 4g pil konusunda 2g den bile iyi geliyor
|
Samsung önce telefon yapmasını öğrensin,s10 plus ana konuya gidin, görün.
|
Haberdeki fotoğraf Samsung'un 6G çalışmalarında hangi aşamaya geldiğini gayet net gösteriyor. Tebrikler Samsung!
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|