< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 11 Ocak 2021; 23:58:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (82. sayfa)
-
-
Bugun 2 tane amazondan satın aldım. Gelince neleri kontrol etmeliyim. Herhangi bir test programı vs var mıdır.
-
asus un hareket kabiliyeti bayağı limitli. bu sizi rahatsız etmeyecekse onu alın
-
Muhtemelen video ile ilgili gibi görünüyor. Kalitesinden emin olduğunuz bir video ile deneyerek anlayabilirsiniz
-
video kaynaklı, internetten izlerken aynı sorunu yaşıyorum bende net'de biraz kötüyse görüntü çok kötü oluyor.
-
-
Bu monitöre nasıl type-c koymazlar anlamıyorum.
Aynı bu özelliklere sahip(27', 2K,144Hz, Curved) olup Type-c çıkışa sahip bir alternatifi var mıdır bildiğiniz?
-
ardılı olan Odyssey G7'ye hemen hepimizin dibi düşüyor, ancak dün öğrendiğim ve bana göre böyle bir ürün için affedilemez bir hata olan negatif yönüyle G7'ye olan o arzum tamamen tükendi.
G7'de tazeleme oranında alt eşik C27HG70'in aksine 48Hz'den değil 60Hz'den başlıyor! yahu ben ara ara FreeSync/AdaptiveSync monitörlerde modlama ile 48Hz'lik alt eşiği 30Hz'lere kadar düşüren ve bir hayli karışık işlere dahi "acaba denesem mi?" diye niyetlenirken böyle bir şeye denk gelmek direk soğuttu beni. 240Hz gibi 2K'da ulaşmanın günümüz oyunlarıyla pek mümkün olmadığı (grafikleri tarih öncesine döndürüp rekabetçi oynayan hayatsızların seçkilerini hariç tutuyorum) bir şeyi hedeflemek adına böyle bir feragatte bulunmuş olmaları akıl alır gibi değil.
şu haliyle günün sonunda kazanan yine her türlü C27HG70 oluyor. G7 kesinlikle o fahiş rakamların telafuz edildiği paraları hak eden bir ürün değilmiş.
-
C27HG70'de parlaklık ayarı bir garip; anca %30'a kadar parlaklığın arttığı / %30'dan aşağı gittikçe düştüğü net anlaşılıyor. Örneğin tuşlardan biri %50 parlaklıktaki bir ayarda kayıtlı diyelim, parlaklığı %100 yapıp o ayarlı tuş ile birden %50'ye indirdirdiğimizde neredeyse bir fark gözlemlenmiyor. %30'dan yukarıya doğru basılı tuttukça %100'e varırken pek bir fark göremiyorum sadece ufak bir ışıma farkı oluyor o kadar. Yani %30-%50 ile %100 arasında neredeyse hiç fark yok, sabit bir noktaya bakarak analogu parlaklığa basılı tutuyorum, sözde parlaklık artıyor değişen bir şey yok gibi. AOC 24G2U monitöre sahibim, o kesinlikle böyle değil, %0'dan %100'e kadar homojen artıp azalıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz, sizinki de böyle mi lütfen test edin? @Omara @Mitra @emrecyln @falkan12 @Castle Bravo
-
-
bende de öyle hocam ondan sabit %30 da kullanıyorum parlaklıgı aldıgımdan beri
-
Evet öyle. Ben de farkedip belirtmiştim birkaç sayfa önce kimse takmamıştı. Bende de 27g2u var onu 8 de kullanırken bunu 2-3 civarında kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: UnicornKnightardılı olan Odyssey G7'ye hemen hepimizin dibi düşüyor, ancak dün öğrendiğim ve bana göre böyle bir ürün için affedilemez bir hata olan negatif yönüyle G7'ye olan o arzum tamamen tükendi.
G7'de tazeleme oranında alt eşik C27HG70'in aksine 48Hz'den değil 60Hz'den başlıyor! yahu ben ara ara FreeSync/AdaptiveSync monitörlerde modlama ile 48Hz'lik alt eşiği 30Hz'lere kadar düşüren ve bir hayli karışık işlere dahi "acaba denesem mi?" diye niyetlenirken böyle bir şeye denk gelmek direk soğuttu beni. 240Hz gibi 2K'da ulaşmanın günümüz oyunlarıyla pek mümkün olmadığı (grafikleri tarih öncesine döndürüp rekabetçi oynayan hayatsızların seçkilerini hariç tutuyorum) bir şeyi hedeflemek adına böyle bir feragatte bulunmuş olmaları akıl alır gibi değil.
şu haliyle günün sonunda kazanan yine her türlü C27HG70 oluyor. G7 kesinlikle o fahiş rakamların telafuz edildiği paraları hak eden bir ürün değilmiş.
G7'de tazeleme oranında alt eşik C27HG70'in aksine 48Hz'den değil 60Hz'den başlıyor!
Demişsiniz . Bunun bizden götürüsü nedir? açıklayabilir misiniz ? Ben C27HG70 den bu modele geçmeyi düşünüyorum.
Birde 144hz lik monitörde 180 FPS ile oynanan oyun ile 240 Hz lik monitörde aynı FPS değeri ile oynanan bir oyun arasında akıcılıkta fark olmaz mı?
-
Yukarıda ışık sızması yaşamayan kullanıcı yorumlarına denk geldim ama bu gerçek mi? Çünkü bu monitörü nerede gördüysem ışık sızması vardı, yani bu normal zaten ama, ışık sızması olmaması anormal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 24 Ocak 2021; 11:39:11 > -
Değerli arkadaşlar monitörü ilk açtığımda hdmı portları arasında belli bir süre sürekli gidip gelme durumu normal mi ? Ya da sizler de de aynı durumu söz konusu mu ? Hdmı 1 hdmı 2 arasında gidip gidip geliyor. Belli bir süre sonra duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende öyle bişey yok, kaç monitör kullanıyosun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: borealatis
Yukarıda ışık sızması yaşamayan kullanıcı yorumlarına denk geldim ama bu gerçek mi? Çünkü bu monitörü nerede gördüysem ışık sızması vardı, yani bu normal zaten ama, ışık sızması olmaması anormal.Benimkinde batman logosu var ama normalde belli olmuyor full siyah ekranda sadece farkediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X