Şimdi Ara

Samsung galaxy a5(2016) mı Lg G4 mü? yardımcı olun lütfen.. =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başlıktada belirttiğim gibi, bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım. sanırım a5 sadece pil konusunda lgden önde, eğer a5 alırsam oyunlarda sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum. lg 3 gb ram ve marshmellow işlemciyle ve 16 megapiksel kamerayla gözümü alıyor.. yardımcı olun lütfen =)) a5in siparişini verdim, iptalmi etsem aceba?

• lg g4 alın iptal edebiliyorsanız a5 iptal edin

lg g4 daha güncel işlemci
    daha iyi kamerası
    daha iyi ekran
    güncellemede sıkıntı olmaz

alabiliyorsanız lg g4 alın
  • Lg konusuna girince full sorunlu, sen samsung al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lgg4 takoz gibi telefon boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Lg g4 Kamerası aZcik daha iyidir

lg g4 Ekranı kesinlikle daha iyi değil.

A5 bence daha iyi cihaz
    1) çok ince ve çok elit bir duruşu var lg g4 takoz gibi duruyor g3 yineiyidi ama g4 bence tasarım olarak çok kötü.
    2) a5 ile 8 saat ekrannsuresi alıyorum g4 ile anca 4 saat alırsın.
    3) a5 in kamerası gayet iyi f1.9 diyafram var. onkamerada aynı
    4) bence a5 ekrannolaak g4 ten geri kalır yanı yok.
    5) a5 te kronik bir sorun yok a5 konusuna girin bakın konu adeta kaplumbağa hızı ile ilerliyor. Çünkü sorun yok.
    Daha önce 1 yıl lg g3 kullandım ekranı kırılması iyi telefonu
    Sonra lg g4 Samsung s6 ve a5 2016 arasında kaldım ve a5 tercih ettim çokta memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Haziran 2016; 18:11:23 >
  • çoğunluk a5ten yana olunca içim rahatlıyor, ama halen daha takılırmı endişesindeyim. oyunlarda kasarmı?
  • ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

• tasarımda önemli şimdi ben olsam a5 i alirdim oyun performansına fazla takılmayın orta ayarlarda rahatça götürecektir

• a5 işini görür için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Lg g4 Kamerası aZcik daha iyidir

lg g4 Ekranı kesinlikle daha iyi değil.

A5 bence daha iyi cihaz
    1) çok ince ve çok elit bir duruşu var lg g4 takoz gibi duruyor g3 yineiyidi ama g4 bence tasarım olarak çok kötü.
    2) a5 ile 8 saat ekrannsuresi alıyorum g4 ile anca 4 saat alırsın.
    3) a5 in kamerası gayet iyi f1.9 diyafram var. onkamerada aynı
    4) bence a5 ekrannolaak g4 ten geri kalır yanı yok.
    5) a5 te kronik bir sorun yok a5 konusuna girin bakın konu adeta kaplumbağa hızı ile ilerliyor. Çünkü sorun yok.
    Daha önce 1 yıl lg g3 kullandım ekranı kırılması iyi telefonu
    Sonra lg g4 Samsung s6 ve a5 2016 arasında kaldım ve a5 tercih ettim çokta memnunum

a5 ile g4'ün kamerasını karşılaştırmak kadar saçma bi yorum görmedim,g4 kamera olarak şu an en iyi 4 cihazdan birisi,kendi cihazını övmek yerine daha mantıklı yorumlar yapabilirsiniz,g4 her şeyiyle a5'den çok üstün bi cihaz,adama gülerler yani.(bu arada g4 kullanmıyorum.)

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    a5 in ön kamerası f1.9 g4 un on kamerası f2.0 buna ne diyecksin
    Benim bildiğim diyafram açıklığı nekadar küçükse mercek ışığı okadar iyi alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Haziran 2016; 10:35:06 >
  • quote:

sizin mantığınıza göre g4 ön kamera 8 mp, a5 2016 5 mp,ayrıca a5'in ekranı nasıl oluyorda g4'ünkinden daha iyi oluyor bide bunu sormak istiyorum,benim asıl anlatmak istediğim g4,a5'den daha üstün bi cihaz siz ise tam tersini söylüyorsunuz,g4 her anlamda a8'den bile üstün bi cihazken siz a5 ile kıyaslıyorsunuz,tasarım olarak sözüm meclisten dışarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

sizin mantığınıza göre g4 ön kamera 8 mp, a5 2016 5 mp,ayrıca a5'in ekranı nasıl oluyorda g4'ünkinden daha iyi oluyor bide bunu sormak istiyorum,benim asıl anlatmak istediğim g4,a5'den daha üstün bi cihaz siz ise tam tersini söylüyorsunuz,g4 her anlamda a8'den bile üstün bi cihazken siz a5 ile kıyaslıyorsunuz,tasarım olarak sözüm meclisten dışarı.

Hocam sizde iyi bikirsiniKi megapixelin pekte önemi yoktur emin ol g4 ön kamerada a5 ten iyi değil
    Hem ben a5 in ekranı daha iyi demedim

• samsun fanları damlamış konuya. Hadi o zaman bende Lg fanlığı yapayım. G4, her alanda a5'i tokatlayan bir telefon. Kamera, islemci, güncelleme, ekran, servis. Evet telefonun sorunu var ama servis konusunda Lg yine iyileşmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 14 Haziran 2016; 11:02:11 >
  • bide beyler a5in süper amoled ekranı var, her piksel ayrı ayrı aydınlatılıyor. her renk için ayrı bir piksel çalışıyor.
  • teknik özellik olarak g4 daha üstün bir telefon a5 yanına yaklaşamaz,ama g4 te bootloop ve ghost screen gibi sorunlar var g4 alacaksanız paralel ithalat almayın lg tr garantili alın
  • G4 kağıt üstünde üstün tamam eyvallah. Ama telefonu kullanamıyorsunuz ki. Kullanabilseniz güzel telefon ama o kadar sorunluki , sorunsuz kullanan tek bir kişi bile yok. Ayrıca A5 gayette ekran olarak daha iyi. Ne yani siz şimdi gözlerinizle 2K FHD arasındaki farkı ayırt mı ediyorsunuz ? Parlaklık olarak bariz A5 daha üstün. G4 ün şu durumda tek üstün olduğu konu kamerasıdır. Başka hiç birşey üstün değildir. A5 dediğimiz telefon malzeme olarak kat kat daha iyidir G4den. Ayrıca pili çok daha iyi gidiyor. G4de parmak izi bile yok. A5 alın geçin hocam. G4 alırsanız başınız çok ağrır.
  • G4 Malzeme kalitesi olarak bence tamamen rezalet, kılıfla kullanmama rağmen içerisine aldığı küçük tozlar bile çiziyor. (2 günde bir çıkartır temizlerim.)
    Şarj aletine bağlı yaşıyorsunuz, hele tatile giderseniz tam rezalet. Şirkette felan el altında hemen şarj edilebiliyor ama zor bir olay yinede. Kamerasına laf söylemesin kimse, benim diyene taş çıkartır. Ama sadece kamerası. Bunun dışında inanılmaz ısınması, aptalca sorunları.

İthalatcı garanti aldım ben gerçi, 1200 TL verdiğim için çok üzülmüyorum. Ama 1900 verip LG Türkiye garantili alan adamın yerinde koyamıyorum kendimi. İlk düşüncem benimde A5'ti hatta, şu an takas teklifi gelse kabul bile edebilirim..
  • G4 sorunlu sakın bulaşma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.