Değiştirdiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (246. sayfa)

-
-
Arkadaşlar yardım edin!!
Bunu satıp orta seviye yeni bir cihaza geçmek istiyorum.
15-20 bin arası diyelim.
İşlemci olarak neredeyse %80 i bundan daha kötü işlemciye sahip.
Uzun vadede en önemli şeylerden biri işlemci ve bu cihaz kasmıyor. Bu performansı almak istiyorum yeni cihazdan da.
Ayrıca birçoğu kalas gibi. Bunla eşdeğeri geçtim buna yakın incelikte bir cihaz yok gibi bişi.
Bir iki güncel özellikle boyanmış cihazları görüyorum ama onların da yazılımı boş sorunlu hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam bekliyorum hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer batarya performansı aşırı düşmediyse değiştirmeyin. Cihazın içinin açılması demek risk demek çünkü.
Samsung s24 fe alın biraz bütçe yükseltip.
Ya da a56 a36 bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hainz17 -- 14 Mart 2025; 10:35:0 >
S24 fe biraz fiyatı düşerse Samsung tarafında düşünülebilir tek seçenek zaten. Gerçi daha düşmez yükselir de...
A56 pahalı gelir s24fe fiyatına yakın olır fiyatı zaten düşünmem bile.
A36 fiyat / performans olursa alınır. 6gen3 ü Samsung üretmiyor ise tabi.
Ben xiaomi 14t proya ya da s24 fe ye geçmeyi düşünüyorum m52 den
geçin kardaşlar geçin daha neyini beğenmiyorsunuz m52 in 5 bin liraya aldık daha ne olsun
-
O dönemin 5 bini şimdinin 15 i eder.
telefonun piyasasını düşürmek için söylemiyorum gerçekten peynirden ucuza aldık.
-
O dönemin Samsung kalitesi için en iyi fiyat performans cihazıydı tartışmasız. M52 den beri fiyat performans cihazı gelmedi segmentinde. Samsung cephesinde.
Samsung'un orta/giriş diyebileceğimiz segmentte ki son yıllarda ki en iyi cihazları M52 ve A34 modelleridir. A36 için de aynı beklentim var ama bakalım zaman ne gösterecek.
-
Sanmam M52 gibi olsun...
M52 nin ekran kilidini açıp kapatan tuş çalışmıyor fakat touch id sinde herhangi bir sorun yok ne yapmam gerek arkadaşlar
bendeki de arada bir tutukluk yapıyor ama idare ediyorum öyle .. eğer istanbul daysan kadıköyde çok iyi bir tamirci önerebilirim özelden yazarsın
2023'den beri telefonu aktif olarak kullanıyorum ama batarya artık eskisinden daha hızlı bitmeye başladı. ortalama 6 saat batarya ömrü veriyor günlük olarak. Telefonu yıl sonuan doğru değiştirmek istiyorum ama M52 kalitesinde bir telefonu bulmak neredeyse imkansız gibi. Telefon halen daha yağ gibi akıyor ve çok iyi kullanıcı deneyimi veriyor. Samsung bu M52 serisinin devamını niye Türkiye'ye getirmiyor anlamakta güçlük çekiyorum.
-
One hand operation+ uygulaması yoksa yükleyin kolaylık olur o tuşu kullanmanız gerektiği zamanlarda.
M52 den sonra çıkan M55 dahil aradaki hiçbir cihaz M52 den daha iyi değil maalesef. Hep geriye gitmişler. M56 iyi olacak gibi sadece tabi gelmez o da.
Hocam A36 işlemci, incelik gibi konularda m52 ile neredeyse birebir aynı. İşlemcisi güncel fakat değerleri aynı sayılır. İncelik aynı.
Yazılım güncel ve 6 yıl yeni alacak vs hepsi güzel.
Lakin 18-19 bin lira verilmez düşerse 15-16 bine düşünülebilir.
Şu an Samsung cephesinde tek mantıklı cihaz S24FE. Fiyatı 23 bin falan. A36 alana kadar 4 bin üstüne s24fe alınır kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X