Bildirim
Samsung LE-40C650 ile LE-40C653 arasındaki fark?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aralarındaki tek fark kasa dizaynı, 650,651,652,653,654 şeklinde devam ediyor.
Bildiğim kadarıyla 653 ve 54 dikdörtgen cercevenin alt kısmının düz, diğer seride orta kısmında ufak bir bombenin olduğu. -
ağırlıklarına bakarsan bir fark oldugunu gorursun birincisi tasarım farkı ikincisi panelin takılı oldugu kasa diger modellerden daha fazla metal içeriyor diger modellerde bu kasa plastik agırlık farkıda buradan geliyormuş.. -
Bildiğim kadarıyla satıldığı mağazaya göre kodu değişiyor.Örneğin teknosalarda 653-654 gibi rakamlar olmaktadır. -
Kasa renklerinde ve tvnin ortasındaki yuvarlak çıkıntıda farklar var. C650 ve C653 kırmızı , C652 ve C654 gri renkli . C650 ve C652 de ortada çıkıntı var. Diğer parçaları ve özellikleri aynıdır.
C650
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
C652
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
C653
C654
-
ender123 bu mesajın başlı başına bir üst konu olsa foruma birçok mesaj hiç atılmayacak aslında. -
Sayın Güllaçcı ,
C650 serisi ile ilgili açılan tüm başlıklara bu fotoğrafları ekliyorum. Belli zaman sonra arama yapan arkadaşlarımız tekrar aynı konuyu bulunca en azından tvlerin görüntüsü her başlığa eklenmiş olarak bulacaklar. C650 ve diğerleri arasındaki farkı soran 3-4 mesaj başlığında ve C650 ana başlığında fotoğrafları var.
Satan internet siteleri ürününü yanına "C650 serisine ait bir modeldir, tüm özellikleri aynıdır , sadece kasa farklıdır." gibi iki satır açıklama yazsalar ve ürünlerin yanına doğru fotoğrafları koysalar bu kadar kafa karışıklığı olmayacak. -
Bilgilendirmeye teşekkürler. -
Arkdaşlar bana teknosadaki satış elemanı bu iki tv arasında işlemci farkı olduğundan bahsetti. Ben de artık kime neye inanacağımı şaşırdım. Samsung'a mail attım. Cevabını bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X