|
Bildirim
okkalı bir cezayı hak den bir davranış.
böyle bir özelliğin olması bile saçma. bunu yapan televizyondaki mikrofon ve kamera ile kim bilir neler yapıyordur. |
Haber kaynağındaki, herhangi bir içerik seyrederken zaten ekran görüntüsü alındığı bilgisi özellikle mi haberden çıkarılıyor?
Haber kalitesi bir yana artık güvenirliğinizi de sorgulatmaya başlayacaksınız;
|
|
Haber kaynağındaki, herhangi bir içerik seyrederken zaten ekran görüntüsü alındığı bilgisi özellikle mi haberden çıkarılıyor?
Haber kalitesi bir yana artık güvenirliğinizi de sorgulatmaya başlayacaksınız;
|
Bu tür haberleri görünce aklıma Cem Yılmaz'ın mangalcı - CIA esprisi geliyor Tabi PC'de ekran görüntüsü alması problem yaratabilir. Fakat bu duruma en çok tepki gösterenler, genelde en az sorun yaşayacak kesim oluyor. Zaten PC'yi kritik çalışmalar için kullanan biri, PC'yi genelde TV'ye bağlamıyordur. Siz de kendi kişisel önlemlerinizi alın, gerisine çok takılmayın. Nasıl ki PC'nin işletim sistemine güveniyorsak, Sam ve LG'ye de güvenmek gerekiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Eylül 2024; 18:29:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle konularda iş biraz da kullanıcıya kalıyor. Şahsen tüm kullanıcı sözleşmesini okumasam da neyi işaretlediğimi rahatlıkla anlıyorum. Sadece LG'de değil, kullandığım tüm cihazlarda, uygulamalarda, vs., bu telemetry kısımlarına onay vermem, onay istemeden açık geliyorsa da gizlendikleri yerde bulup kapatırım. Bazıları gizliyorlar çünkü, ayar gibi görünmüyor bile. Kullanıcı sözleşmesi İngilizce ise bu bazı kullanıcılar için sorun oluyor ama LG'de dile göre çevirmişler, hiç değilse bu iyi olmuş. Fakat yine de kullanıcı hiç başlığı bile okumadan tümünü seç deyip onayı veriyor. Böyle bir durumda yapacak bir şey yok. LG'nin market kısmını Norveç konumundan kullanıyorum, dili bilmediğim halde o seçenekleri işaretlememişim. Bilinçli olmak lazım. Bu arada haber kaynağında paywall var. Aşağıya eklediğim kaynakta paywall yok ve nasıl kapatılacağı yazıyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Burada editör kaynaklı bir çeviri hatası olduğunu düşünmek bana çok inandırıcı gelmiyor. Cümlenin içeriğinden belirli bir kısmının bilinçli olarak çıkarıldığını düşünüyorum. Çünkü haber, haber kaynağındaki gibi verilse çekeceği tepki ile, sadece pc bağlantısı, oyun konsolu bağlantısına indirgendiğinde çekeceği tepki çok farklı. Yapılan yorumlardan bunu kolayca anlayabiliyoruz zaten. Mesela telefonu bağlayıp, eşinizle çekildiğiniz bir fotoğrafa bakarken televizyonun ekran görüntünüzü kaydetmesine, oyun konsolunda bir oyun oynarken televizyonun ekran görüntünüzü kaydedeceğini bilmenize vereceğiniz tepkinin arasında büyük farklar var. Edit: Cümle düşüklüğü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 28 Eylül 2024; 15:52:23 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yine en iyisi tüplü tv, asla takip edilemez. |
Günümüzde teknoloji aldığımız nefesten bile haberdar Nasıl olacak bu işler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 28 Eylül 2024; 23:21:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 29 Eylül 2024; 12:48:52 > |
çektiği fotolarımızı bize de atsın ahahahah. belki yakışıklı çıkmışızdır. |