Şimdi Ara

Sanırım hdd bozuldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7 yıl önce topladığım bilgisayarın harddiski 13000 saati doldurdu. Son zamanlarda ise takılmalar, geç açılmalar başladı. Harddiskten şüphelenip hdtune testi yaptım ve sanırım artık bozulmuş. Yenisini almak dışında yapabileceğim bir şey var mıdır? Alıcaksam hdd yerine sadece ssd almak mantıklı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge525 -- 5 Mayıs 2019; 19:47:28 >

• performans düşüşleri gözüküyor ama bu diskin bozulduğu anlamına gelmez. diskin sağlık durumunu ve bad sector taramasını yapın herhangi bir problem yoksa en güncel sata ve rst sürücüleri yükleyin mümkünse sata kablosunu değiştirip bir deneyin wd10ezex çok eski bir hdd değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 5 Mayıs 2019; 20:37:26 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Sağlık durumu ve bad sector taraması yaptım temiz çıktı. Sürücüler güncel. Kabloyu ise 1 hafta önce değiştirdim yine aynı şekilde çalışıyor maalesef.
  • Geçmiş olsun Ozaman yepyeni bir ssd almanın vakti gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge525

Sağlık durumu ve bad sector taraması yaptım temiz çıktı. Sürücüler güncel. Kabloyu ise 1 hafta önce değiştirdim yine aynı şekilde çalışıyor maalesef.
    Ben kendi hdd imi yedek olarak kaldırdım 500gb ssd aldım yetiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi de sadece birisine param yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Sanırım hdd bozuldu...
    Windows insider sürümüne geçtikten sonra tekrar test yaptım ve sonuçlar böyle. Bu harddiskimin sağlam olduğu anlamına gelir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım hdd bozuldu...
    Sağlık durumu da böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge525

Sağlık durumu da böyle.
    Bu değerler 7 yıllık bir disk için süper temiz. Sizin başka bir sorununuz olabilir sistemde darboğaz yaratan ilave bir donanım veya hatalı bir aygıt sürücüsü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Mayıs 2019; 0:19:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.