Şimdi Ara

Şarj aleti ile ilgili sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Öncelikle yardım edenlere cok teşekkürler

Data kablom yan sanayi oldugu için sorun yaşamıstım telefonda(10 kere sok cıkar yaptıktan sonra şarj olma gibi vs)
    hepsiburada ' dan 50 tl lik . data kablosu aldım, yorumların cogu orjinal yazdıgı için.
    aldıgım ürün buydu :
    http://www.hepsiburada.com/apple-lightning-2m-usb-kablo-md819zm-a-p-TELDATAAPPMD819

Yaklasık 2 ay kullandım.Az önce şarja takdıgımda doluyor gösterdigini ama dolmadıgını farkettim. Telefon kapandı,şarjda yüzde 3'ün dolmasını bekledim ama yine dolmadı.zor bela yüzde 1 oldu.
    telefon acıldıgı gibi telefoncuya gidip test ettirdim ve telefon şarj aldı.Apple'ın kendi sitesinden alsam bir sorun yaşar mıyım ? Şayet telefoncu ortalıkta cok orjinal var ama hiçbiri orjinal degil, tek orjinal apple'ın kendi saattıgı dedi

Özet
    Apple'ın kendi sitesinde ki şarj kablosu ile hepsiburada'dan aldıgım şarj kablosu arasında fark olacak mı ?

yardım edenlere cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 26 Mart 2016; 23:45:47 >

• Sarj aleti ya da kabloyu apple in sitesinden almak gerektiğini düşünüyorum. Telefoncunun desiği gibi herkes orjinal der...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Eğer önceden bilseydim 50 Tl ye HB den alacagıma 20 TL daha katar apple'ın kendi sitesinden alırdım.

Şimdi taktım şarja telefonu,doluyordu. Telefonla iki üc birşey yaptım. Şarjda olmasına ragmen şarjı azaldı. böyle sacmalık olmaz vallahi.
  • Bu arada tel modeli nedir. 4S e uyarsa banada lazım. Bizimkini bulamıyoruz. Bunlar iki parçadan oluşuyor diye okumuştım. Banada 4S için kaliteli uzun bi şarj takımı önerebilirmisiniz.
  • up
  • kesinlikle orjinal şarj adaptörü kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.