< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bana göre Samsung un en büyük artısı sar değeri.
4500 batarya ile 6000 lik batarya arasında benim açımdan çok fark yok. İkiside yolda bırakmaz sonuçta. Özellik bakımından Xaomi fakat sar değeri bakımından kesinlikle Samsung. |
Ben de 11.11 döneminde aynı ikilemi yaşadım ve Note 8 PRO aldım. 5 gündür kullanıyorum, eski telefonumun 5 yıllık Zenfone olmasından da mütevellit gayet memnunum. 11.11 gecesi N11'de resmi Samsung mağazası bu telefonu 2280-2290 lira gibi bir tutara sattı, 8 PRO ise 2150-2200 aralığındaydı.
Şimdi de 8 PRO 2000 seviyesine düşmüşken, Samsung'un sırf o fiyat aralığında, 8 PRO ile mücadele etmek için TR pazarında bu fiyatlardan sattığını düşünüyorum, yoksa Samsung'un o ayarda bir telefonu 2000 liraya satması, Samsung markası için çok mantıklı gelmiyor bana. |
Arayüz o kadar sade olursa uzun gider tabi
|
Bizden fakir ülkelerde ucuz olması gayet normal. Dünya lideri ülkelerde bu fiyatlardan satılır. Malumunuz itibar ve tasarruf ikilemi
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemist -- 24 Kasım 2019; 2:53:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 24 Kasım 2019; 8:19:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquid Soap -- 24 Kasım 2019; 12:13:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |